ori 8 popychaczy kosztuje około 200 zeta robocizna koło 100
stukanie zaworow
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Zamieszczone przez Pulsewymienic zawory? Ile to mniej wiecej kosztuje z robocizna w ASO/poza ASO na ori czesciach? Czym moze grozic nie wymieninie ich? Przelatalem juz w takim stanie ok. 60k km, bo od poczatku mocno graly.
Jeżeli krzywka wałka rozrządu współpracuje przy dużym luzie z popychaczem, to też bardziej prawdopodobne, że szybciej się zużyje.
No i jeszcze efekty akustyczne :szeroki_usmiech , niektórych denerwuje jak ich silnik klepie jak merc beczka z demobilu.Pzdr, RomanS, Audi A6 Avant, 2,5 TDI
Komentarz
-
-
Też mam ten problem, ale od 20 kkm jest tak samo a czasem wrecz nic nie słychać. Już dwóch mechaników mówiło , że jeśli mi to tak bardzo nie przeszkadza to można z tym jeżdzić. Problem w tym, że mi to przeszkadza :evil: . Najpierw muszę pomyśleć o nowych oponach a potem pewnie będę wymieniał szklanki - ale jeszcze raz powtarzam: jeśli delikatnie stuka to jeszcze nie tragedia.90 KM i uważam, że wystarczy - czy coś mi dolega ?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasori 8 popychaczy kosztuje około 200 zeta
[ Dodano: Pon 02 Kwi, 07 22:33 ]
Zamieszczone przez Kuveljeśli delikatnie stuka to jeszcze nie tragedia.:: O1 AXR Kombi
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez p2tomiteż myslalem ze zawory i szklanki, okazało sie że to zupełnie co innego
p2tomi, ale skoro już odkopałeś temat to może nie bądź taki tajemniczy i zdradź co to było ?
Zawsze taka wiedza może się przydać komuś innemu
Bo jak nie to czemu niby miał słuzyc Twój post ?Pzdr, RomanS, Audi A6 Avant, 2,5 TDI
Komentarz
-
Komentarz