Noooo L&K jak się patrzy - strasznie mi się podoba ta wersja ... echh .. tego brakuje w mojej niuni... gratki !
[O2] Light Assistant
Zwiń
X
-
No to bez pomyłke gratissss zapodali mi w ASO po wymianie sterownika elektryki:
Leaving Home
i
Coming Home – ale wyłączenie świateł mijania od razu po zamknięciu samochodu.O2 1.6 MPI BGU (102KM/148Nm) '04 Amb. - pierwsza sztuka?
"Now we are free and we will see you again but not yet, not yet!"
Uniden Pro 510XL+Hustler IC100
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
Zamieszczone przez Sigma_74a w O1 nie ma takiego bajeru ?
Zamieszczone przez shadoComing Home – wyłączenie świateł mijania 80 sekund po zamknięciu samochoduA6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lorugdziesz czytalem ze to sie ustawja za pomocą Maxi-DOT anasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lorugdziesz czytalem ze to sie ustawja za pomocą Maxi-DOT aO2 1.6 MPI BGU (102KM/148Nm) '04 Amb. - pierwsza sztuka?
Komentarz
-
-
To jest kwestia hardwaru, sama zmiana kodowania nic nie daje, bo tak tez przelaczalem.
Nie kosztowaloby to tez 300zl czy ile to tam teraz kosztuje. W OI byl inny wlacznik swiatel i w OII z tego co pamietam jest dokladnie tak samo. I mozliwe, ze jesli jego mamy to potem trzeba tylko kompa przekodowac.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadotyle, że jeśli dobrze zrozumiałemNEOrADEk to działa mu to pomimo, że nie ma tego przełącznika. Więc może da się to jakoś zrobićco ma też i minus bo opcji świateł drogowych nie da się też przez to włączyć na stałe. Chyba będą musieli przeprogramować go mocno o ile się da i będą potrafili. Generalnie jak rozmawialem z magikami co pracowali w ASO a teraz na własną rękę, to rekomenduje się większy aku przy tej opcji, bo mocniej obciąża instalację. Generalnie jak nie masz MaxiDot to nie dasz rady tego sobie wył. więc każde otworzenie auta powoduje automatycznie zapalenie się lamp. Na razie minął kwartał i daje radę mimo b. małych przebiegów.
O2 1.6 MPI BGU (102KM/148Nm) '04 Amb. - pierwsza sztuka?
Komentarz
-
Komentarz