Noooo L&K jak się patrzy - strasznie mi się podoba ta wersja ... echh .. tego brakuje w mojej niuni... gratki !
[O2] Light Assistant
Zwiń
X
-
No to bez pomyłke gratissss zapodali mi w ASO po wymianie sterownika elektryki:
Leaving Home
i
Coming Home – ale wyłączenie świateł mijania od razu po zamknięciu samochodu.O2 1.6 MPI BGU (102KM/148Nm) '04 Amb. - pierwsza sztuka?
"Now we are free and we will see you again but not yet, not yet!"
Uniden Pro 510XL+Hustler IC100
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
Zamieszczone przez Sigma_74a w O1 nie ma takiego bajeru ?
Zamieszczone przez shadoComing Home – wyłączenie świateł mijania 80 sekund po zamknięciu samochoduA6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lorugdziesz czytalem ze to sie ustawja za pomocą Maxi-DOT anasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lorugdziesz czytalem ze to sie ustawja za pomocą Maxi-DOT aO2 1.6 MPI BGU (102KM/148Nm) '04 Amb. - pierwsza sztuka?
Komentarz
-
-
To jest kwestia hardwaru, sama zmiana kodowania nic nie daje, bo tak tez przelaczalem.
Nie kosztowaloby to tez 300zl czy ile to tam teraz kosztuje. W OI byl inny wlacznik swiatel i w OII z tego co pamietam jest dokladnie tak samo. I mozliwe, ze jesli jego mamy to potem trzeba tylko kompa przekodowac.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadotyle, że jeśli dobrze zrozumiałemNEOrADEk to działa mu to pomimo, że nie ma tego przełącznika. Więc może da się to jakoś zrobićO2 1.6 MPI BGU (102KM/148Nm) '04 Amb. - pierwsza sztuka?
Komentarz
-
Komentarz