Zamieszczone przez leszekmw
Pierwsze opinie o 1.8 TSI
Zwiń
X
-
to ja nie wiem Tomasz_WS, tyle to mi skoda pali przy takich prędkościach...chyba sie przerzucę na benzynkę.... :wink:
jak to jest że tak mi dużo pali zawsze każdy samochód... ,jak szybko jeżdzę ...a inni jeżdżą jeszcze szybciej i palą im mniej :?O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwto ja nie wiem Tomasz_WS, tyle to mi skoda pali przy takich prędkościach...chyba sie przerzucę na benzynkę.... :wink:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Ja sprawdziłem spalanie w Warszawie na odcinkach po 10 km. Bez stania w specjalnych korkach (za to sporo skrzyżowań) spala mi zgodnie ze wskazaniami komputera 9,8l/100km.
Kilka razy szybciej przyspieszałem, ale bez wariacji.
Satysfakcjonowałoby mnie 9,0 l/100km, ale wątpię w to że zacznie mi palić mniej... bo niby dlaczego ?
Komentarz
-
-
MisiekWAW, no tak , nie przypuszczałem ze ktoś zacznie następny temat o spalaniu tdi gdy mówimy o benzynie :roll: .
ale moja wina , ślepi w karty nie grają... :wink:O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
leszekmw, jeżeli koledze Tomasz_WS, TDI BXE pali 7.2l/100km to 1.8TSI będzie mu palić przy tym samym stylu jazdy pewnie. 12l/100km.
Zamieszczone przez leszekmwjak szybko jeżdzę ...a inni jeżdżą jeszcze szybciej i palą im mniej :?Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
Witam.
Widzę, że dawno już tu nikt nie pisał. Za ok 2-3 tygodnie odbieram swoją Oktawię 1.8 TSI. Postaram się napisać o swoich wrażeniach, nie tylko ze spalania paliwa.
A przy okazji będę wdzięczny za nowsze wieści z frontu 1.8TSI.
Pozdrawiam wszystkichmoją pasją jest mordowanie... szkodników ;-)
Komentarz
-
-
ja dziś miałem przyjemność śmignąć Paskiem 1,8 tsi z Gdańska do Wawy ( oczywiście DK 7 ) i powiem że jak się przestawiłem z jazdy ropniakiem to rewelacyjnie to idzie, miałem taką radochę z jazdy jak chyba jeszcze nigdy, szkoda że warunki były nieprzyjemnie, ciemno i padało a jazda w takich kompletnie mi nie odpowiada.
O spalanie nie wiem, nie moje paliwo :twisted:
Komentarz
-
Komentarz