DOBI oj chyba za mało znasz naszych nadwornych tunerów,do Aiego masz niespełna 30 kilosów,zajedz tam autkiem a zobaczysz co Mistrzowie OCPpotrafią!!! :diabelski_usmiech
[Inne] zdalne domykanie szyb pilotem ze scyzoryka
Zwiń
X
-
[Inne] zdalne domykanie szyb pilotem ze scyzoryka
znalazłem coś takiego na forum passata - jest to link, do stronki czeskiej z softem, który za pomocą fejsów USB (podobno) umożliwia taką konfigurację modułu komfortu, że zdalne domykanie szyb pilotem zawartym w oryginalny kluczyku-scyzoryku staje się możliwe
sam tego jeszcze nie testowałem
jak już było na forum (sam nie widziałam) - sorki za spamowanie - adminy - skasujcie temat
była octa jest bora.. 1.9 TDI AJM
a teraz... znowu octa ;-)
-
-
Ciekawość wzięła górę - poszedłem do garażu i ...
ten czeski sofcik działa z kabelkiem KKL USB z Viakena
Nie testowałem aktywowania/deaktywowania domykania szyb bo już mam aktywne a nie chcę tego popsuć :lol: nie mam na stałe dostępu do kabelka na com :P
Ale może np. jutro w Krościenku znajdzie się ktoś chętny do testów :szeroki_usmiech
Tutaj kilka zrzutów
Była: O1 1.6 MPI
Jest: O3 1.2 TSI
Komentarz
-
-
Tak.Oprócz tego możesz zaznaczyć błyskanie kierunków przy zamykaniu i otwieraniu.Nie wiem jaki masz moduł komfortu ale w niektórych domykanie działa tylko w momencie jak trzymasz wciśnięty przycisk na pilocie.Program działa bez problemu.Zamieszczone przez SamiecNo dobra nie znam zabardzo czeskiego, po odpaleniu programu wystarczy ze klikne tylko Aktivace oken? Czy musze jeszcze cos wybierac ?
Komentarz
-
-
Ide zaraz chyba potestuje, miganie kierunkami juz mamZamieszczone przez Krzycho-63Tak.Oprócz tego możesz zaznaczyć błyskanie kierunków przy zamykaniu i otwieraniu.Nie wiem jaki masz moduł komfortu ale w niektórych domykanie działa tylko w momencie jak trzymasz wciśnięty przycisk na pilocie.Program działa bez problemu.
Program trzeba rejestrowac, czy da rade uzyc funkcji bez rejestracji ? :roll:
Komentarz
-
-
No i aktywowalemZamieszczone przez Krzycho-63Nie wiem jaki masz moduł komfortu ale w niektórych domykanie działa tylko w momencie jak trzymasz wciśnięty przycisk na pilocie.Program działa bez problemu.
dzieki koledzy za porady.
Okazyje sie ze mam chyba ten badzieny modol komfortu w ktorym domykanie jednak nie dziala :roll:
Po aktywowaniu dziala domykanie z pilota(tez bardzo fajna opcja
)
Ale szyb sam nie domknal, chyba ze za krotko czekalem.
Po jakim czasie powinno sie zaczac domykanie szyb po zamknieciu drzwi z centralnego ? :roll:
Komentarz
-
-
Re: zdalne domykanie szyb pilotem ze scyzoryka
Super program-mam już aktywowane zamykanie drzwi po ruszeniu oraz otwieranie i zamykanie okien z pilota (w warszawie mogę się spotkać i pomóc)Zamieszczone przez pawelskiznalazłem coś takiego na forum passata - jest to link, do stronki czeskiej z softem, który za pomocą fejsów USB (podobno) umożliwia taką konfigurację modułu komfortu, że zdalne domykanie szyb pilotem zawartym w oryginalny kluczyku-scyzoryku staje się możliwe
sam tego jeszcze nie testowałem
jak już było na forum (sam nie widziałam) - sorki za spamowanie - adminy - skasujcie temat
http://www.motordiag.cz/mkm
Komentarz
-
-
Re: zdalne domykanie szyb pilotem ze scyzoryka
Super program-mam już aktywowane zamykanie drzwi po ruszeniu oraz otwieranie i zamykanie okien z pilota (w warszawie mogę się spotkać i pomóc)[/quote]
Dużo jest roboty żeby domykanie szyb zrobić z pilota?kupowałem 3m-ce temu auto a w ASO mi tego nie włączyli
Komentarz
-
-
O proszę
Dobrze wiedzieć, to i ja Octą będę musiał kogoś z VAGiem odwiedzić. Trochę irytujace było na początku to, że w Lanosie mi się ładnie domykały po zamknięciu samochodu, a w Skodziance zamiast domknąć to włączał alarm :lol: Teraz się w sumie przyzwyczailiśmy ale jakby się dało zrobić - to czemu nie
Komentarz
-

Komentarz