Zamowic w ASO i za 10 dni musi byc :diabelski_usmiech
ASZ + GT22 on board
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez MaicroftZamowic w ASO i za 10 dni musi byc
[ Dodano: Pią 18 Maj, 07 09:50 ]
Zamieszczone przez BondTo jak tam, monstrum zmierzone?"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaZamieszczone przez TymonNawet mogłem podpowiedzieć dlaczego nie dmucha....
Zamieszczone przez Maicroftani zdjecLeON TDI - club 140KM/1L & AA
Powered by EcuProject Wrocław
266.8 PS / 442.2 Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez slgA co powiesz Piotrek na dzwięk tej sprężareczki przy ~2100obr ?
Zamieszczone przez PatroxPowiedz mi jak rozwiązałes temat odmy. Czy w tym sbiorniku oprócz filtra masz gdzies ujście na dole."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaZamieszczone przez slgA co powiesz Piotrek na dzwięk tej sprężareczki przy ~2100obr ?
Zamieszczone przez PatroxPowiedz mi jak rozwiązałes temat odmy. Czy w tym sbiorniku oprócz filtra masz gdzies ujście na dole.LeON TDI - club 140KM/1L & AA
266.8 PS / 442.2 Nm
Komentarz
-
-
Zmieniał z hybrydy bodaj GT19/GT25 na mniejszą przy zmianie na naped 4x4, bo by nie weszla. Zreszta, to troszke inny temat, gdy auto ma 300+KM i 500+Nm z 1,9tdi :wink: Ta hybryda jezdzi juz 2 lata w Ibizie Rufiego (220KM) i ma nalatane prawie 50tys km, wiec chyba byla w dobrym stanie, jak zostala zdjeta Lupo
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaZamieszczone przez slgA co powiesz Piotrek na dzwięk tej sprężareczki przy ~2100obr ?
Zamieszczone przez PatroxPowiedz mi jak rozwiązałes temat odmy. Czy w tym sbiorniku oprócz filtra masz gdzies ujście na dole.LeON TDI - club 140KM/1L & AA
266.8 PS / 442.2 Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PatroxA mógłbyś mi zmieerzyć średnicę wlotu i wejścia na filtr do tego zbiorniczka? Może przez to że ten zbiorniczek jest taki duży nie robi się podciśnienie
Zamieszczone przez PatroxZbiorniczek masz od Marka Staszewskiego?"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez c0nn3ctTo może lekko się podepne...;p :wink: Czy jest sens i czy wogóle się da zapakować GT22 do silnika AGR? Co bym musiał zmienić żeby takie turbo wpakować ?:P z góry Sorka za wcięcie
W AGR jest z tym problem, wiec zalozenie samej duzej turbiny nie da zbyt wiele mocy, nie mowiac juz o tym, ze ciezko bedzie w ogole takie turbo rozpedzic seryjnymi wtryskami i w efekcie moze byc gorzej niz na seryjnym turbo.
Co do tego co bys musial zmienic, to z racji tego, ze filozofia sterowania sprezarka w AGR jest troche inna niz w wiekszosci turbodiesli, to polecam lekture:
TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BondMożesz Piotrek podać jaki wskaźnik EGT masz założony.
Za ta cene sa ok, ale jak masz mozliwosc to zainwestuj w min Greddy."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Taki? http://www.jump.co.za/Products/Galle...ductKey=919887
a ja zgrediego zamówiłem 16000803
Tak na marginesie
dużo KM/i jeszcze więcej Nm
Komentarz
-
-
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Co do wskaznikow to dalbys namiar na tego goscia co Krzyskowi sprzedal defi do leonanasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasJabar1975, czyżby sie coś szykowało powyżej 300 KM zapytam znajomego czy ma jeszcze dostęp do wskaźników defi ale z tego co pamiętam to Nexus coś kombinował z defi razem z MiśkiemWawTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jabar1975Purchawa, masz juz wyniki co sie udalo wykrzesac z tego potworka?
Zamieszczone przez Jabar1975Co do wskaznikow to dalbys namiar na tego goscia co Krzyskowi sprzedal defi do leona
Zamieszczone przez Tymondjczas, proszę nie zaśmiecaj wątku od Purchawy
djczas, wiesz co? Masz drugiego owocka, za wcianie sie bez sensu, w kazdy temat... :?"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
Komentarz