Czy jest może ktoś na Forum z Warszawy, kto by mnie wsparł w programowaniu tempomatu? Mam założone "nowe" manetki (5K0953502N), auto zabrałem do "majstra" który mi zaprogramował komputer pokładowy, ale na tempomacie poległ i stwierdził, że się nie da...
[O2] [O2FL] montaż MFA (komputer pokładowy) w Classic/Mint
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez naver Zobacz wpiszy żeby w mincie czy classicu zagadało MFA wystarczy sama manetka + moduł obsługujący tempomat czy zegar też musi być dostosowany?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez naver Zobacz wpisMam swoją manetkę ze sterowaniem kompa na zbyciu, bo została mi po włożeniu MF, pasowałoby ją wystawić, bo się kurzy, tylko potrzebuje od Was info, czy żeby w mincie czy classicu zagadało MFA wystarczy sama manetka + moduł obsługujący tempomat czy zegar też musi być dostosowany?Skoda Octavia II FL
Motul 8100 X-Cess 5W40, Filtry Knecht, Świece Beru
https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/2sDZh/
Komentarz
-
-
Panowie, jeśli było to sorry, może przeoczyłem. Czym różni się ta manetka 1K0 953 519 A od tej 1K0 953 513 E ??? Tą z końcówką "A" mam u siebie zamontowaną, dla mnie szarego lajka to tylko manetka z końcówką "E" ma więcej oznaczeń na dźwigni, czy się myle ? Moduł kierownicy na dniach mi przyjdzie, więc pytam orientacyjnie czy jeszcze jednak kupiłem złą manetke od mfa ?
Komentarz
-
-
Czesc wzystkim!
Od dwoch dni jestem posiadaczem Octavi II LIFT w wersji Mint rok 2010, niestety jest to tzw. golas. Chcialbym dolozyc tempomat i komputer pokladowy w manetce.
Posiadam modul: 1K0953549DA
zegary: 1Z0 920 803F
sprawdzilem ze modul jest lowline, wiec pewnie trzeba go zamienic na przynajmniej midline? Czy trzeba patrzec na rocznik modulu? a jak kwestia z zegarami, czy tez musze wymienic na inne?
z gory dzieki za odpowiedz!
Komentarz
-
-
Posiadam u siebie sterownik 1K0-953-549-CS. Czy mogę go wymienić na 1K0-953-549-AH żeby działał komputer na manetce i tempomat? Znalazłem ten sterownik z Audi a3 2007r.
Zamontowane mam takie manetki jak na zdjęciu. Numer lewej 1K0-953-513-E ,a prawej 1K0-953-519-H. Czy są one zespolone i muszę też kupić zespolone czy oddzielne wystarczą? I ostatnie pytanie, z jakimi oznaczeniami kupić manetki, czy nie ma różnicy?1.jpgZałączone pliki
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpisManetki nie są zespolone.
Kup lewą 1K0953513G lub F
Prawą 1K0953519J
Sterownik 1K0953549CM lub CN
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpisZakodowałeś w silniku tempomat?
Komentarz
-
-
Masz czujnik skrętu. G85. Po wymianie modułu trzeba zrobić jego adaptację.
Zależnie od pompy ABS jaką masz robi się to w ABS lub we wspomaganiu kierownicy.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpisMasz czujnik skrętu. G85. Po wymianie modułu trzeba zrobić jego adaptację.
Zależnie od pompy ABS jaką masz robi się to w ABS lub we wspomaganiu kierownicy.
Komentarz
-
Komentarz