to przyciski nie dzialaja czasem w zaleznosci od modulu
A jak to sprawdzic ? Grygy pisal ze sie nakoduje i bedzie dzialac ...
Ja mam MY2008 jeden z ostatnich egz. przed FL wiec jest szansa ze bedzie dzialac ?
O kvalitach Skody Octavia moze pohybovat ino blazen !
Ja mam MY2008 jeden z ostatnich egz. przed FL wiec jest szansa ze bedzie dzialac ?
Zamieszczone przez voltar
A jak to sprawdzic ?
najlepiej przez vcds-a lub vag-a jaki masz sterownik kierownicy i odpowiednia końcówka tego sterownika będzie umożliwiała sterowanie,
w poradniku montażu MFD w "mincie" jest podane jakie sterowniki z jakimi końcówkami obsługują sterownie z kierownicy
Zamieszczone przez voltar
A jak to sprawdzic ?
najlepiej przez vcds-a lub vag-a jaki masz sterownik kierownicy i odpowiednia końcówka tego sterownika będzie umożliwiała sterowanie,
w poradniku montażu MFD w "mincie" jest podane jakie sterowniki z jakimi końcówkami obsługują sterownie z kierownicy
Nie wiem czy sie dokladnie rozumiemy.
Ja mam juz kierownice MF w aucie z przed FL i mi oczywiscie dziala.
Chodzi mi o to czy bedzie nadal dzialala po zamontowaniu Columbusa.
O kvalitach Skody Octavia moze pohybovat ino blazen !
voltar, odpowiadając na twoje pytanie:
ja mam kierownicę multifunkcyjną, MaxiDota i nawigację NEXUSa fabrycznie
zachciało mi się założyć RNSa P&P-okazało się że Maxidota można ożywić ale kierownica nie będzie działać bez wymiany gatewaya
jak napisał jago7270,
Zamieszczone przez jago7270
sprawdż jaki masz sterownik od kiery
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
czy będzie problem z przełożeniem poduchy? jakie jeszcze muszę wkalkulować koszty aby wszystko działało?? radio mam STREAM nie planuje go wymieniać, nie mam MAXiDOTa, wersja wyposażenia to Ambiente
Nie nie bedzię, jednak inny kabel jest do podłączenia samej poduszki by działał klaskon.
Druga sprawa to taka czy twoja kiera ma taśme do multi i czy moduł pod kierownicą
masz dobry.
po kierownice pojade osobiście....macie jakieś sugestie na co zwrócić uwagę żeby potem nie było że se ją moge w d**e wsadzić
[ Dodano: Sob 27 Lut, 10 17:49 ]
Kierownica już siedzi 8)
mechanik co mi zakładał powiedział tylko że aby działały "guziki" przy kierownicy potrzebna mi jest tylko kabel
chodzi pewnie o wiązkę która połączy podusze i kierownice z gniazdem w kolumnie, wiecie może o jaką wiązkę chodzi?
[ Dodano: Wto 02 Mar, 10 09:16 ]
hej
możecie powiedzieć jak sprawdzić jak miam moduł w kierownicy?? pisało na forum że trzeba go poprostu zczytać; doszedłem do etapu, że zdjąłem kierownice....i nie wiem co robić dalej
tak, zaraz po zakupie przełożyłem kierownice; teraz tylko nie wiem czy mam dobry moduł, dzwoniłem do ASO ale oni są chyba niepoważni z tymi cenami; może na najbliższym spocie w Zabierzowie ktoś będzie w stanie mi pomóc :roll:
Komentarz