tak apropo Multifunkcji posiadam kierownice z ta funkcja a nie mam kabla łaczącego kierownice z radiem czy ktos jest mi w stanie podac nr seryjny tego kabla
bedze bardzo wdzieczny
pozdrawiam
z1c00
co będzie obsługiwała prawa strona. Nie mam MAXI DOTA.
Nic.
Zamieszczone przez z1c00
tak apropo Multifunkcji posiadam kierownice z ta funkcja a nie mam kabla łaczącego kierownice z radiem czy ktos jest mi w stanie podac nr seryjny tego kabla
Z tego co wiem to żaden kabel nie jest potrzebny. Jak robiłem to wystarczyło kodowanie i radio działało z kierownicy.
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
A jeszcze jedno laickie pytanie, przy moim Swingu, to co będzie obsługiwała prawa i lewa strona kierownicy. Nie mam MAXI DOTA.
Z tego co pamiętam:
Prawa strona zależnie od przycisków (bo może być też telefon) - źródlo dźwięku (radio, CD).
Lewa strona: pogłaśnianie/wyciszanie radia/CD, przełączanie utworów (CD) lub zmiana stacji (radio).
Witam
Mam pytanie na jaki sterownik muszę wymienić żeby obsługiwał mi kierownice multifunkcyjna, tempomat, komputer pokładowy i jaki misze kabel dokupić do kierownicy nr seryjny proszę o podanie iż na allegro jest kilkanaście nr seryjnych z taką samą wtyczka ( wtyczkę podróżna na 6 pinów mam w kierownicy
Obecie mam sterownik 1K0 953 549 DA
Witam
Mam pytanie na jaki sterownik muszę wymienić żeby obsługiwał mi kierownice multifunkcyjna, tempomat, komputer pokładowy i jaki misze kabel dokupić do kierownicy nr seryjny proszę o podanie iż na allegro jest kilkanaście nr seryjnych z taką samą wtyczka ( wtyczkę podróżna na 6 pinów mam w kierownicy
Obecie mam sterownik 1K0 953 549 DA
Ja kupiłem taki ty pewnie jak do ropniaku musisz szukać z D , najważniejsze zęby był tak jak masz na informacji rok produkcji ten sam i nowszy oraz soft . Język polski dogral mi spacewalker .
Witam
Przepraszam na wstępie, że odbiegam troche od tematu ale pilnie potrzebuję nowego softu do radia Bolero OII. Bardzo długo wczytuje mi kartę pamięci ok.2 minut zanim wystartuje. W serwisie pytałem o taka usługę ale niestety nie mam faktury na radio i mi odmówili ze względów bezpieczeństwa bo nie mozna ustalić pochodzenia radia. Radio zakupiłem od Grygiego niestety nie mam na to żadnego papieru. czy jest ktoś kto może pomóc mi w tym temacie z góry dzięki za pomoc i informacje
Dzisiaj zadzwoniłem do ASO z pytaniem o możliwość i koszt wymiany mojej czteroramiennej kierownicy na multifunkcyjną i Pan poinformował mnie, że muszę przygotować 500 zł. Nie wiem, czy jest to akceptowalne i warto?
a to faktycznie sporo grosza za zamontowanie i kodowanie - jakieś 500 zł/h
Kołobrzeg, hm, albo Szczecin albo 3miasto, w okolicy raczej nie ma kogoś z OCP
albo szczecinek wałcz
No własnie do Ciebie krzynol będę się baaaaaaardzo szeroko uśmiechał. Pochodzę z Kaszub (Bytowa), więc Trójmiasto jest mi bliskie, ale to może już na priw. Dzięki chłopaki za wskazówki
Ta jest u kolegi superbmana nowa.
Czy to zadziała, oczywiście tu akurat cena wysoka z uwagi na stan, ale taką kierownice można kupić o połowę taniej niż trójramienną z MF do O2FL.
Co wy na to?
Kubala
------------------------------------
było 139 KM i 310 Nm
jest 105 KM i 240 Nm (i jest dobrze)
Jeżeli kupisz kierownicę NIE z O3, tylko z Superba czy Rapida czy Yeti to Ci zadziała. Natomiast z O3 nie. Masz to wyraźnie napisane również na aukcji Konrada.
Komentarz