,
no to AQ musi działąć,bo ja taki miałem przed jakimikolwiek modami,może sterownik walnięty :?:
teraz montują tylko CH i one występują jako zamienniki do tych pozostałych(wymiana usterkowa itp.)
Bo stary mial jakis feler ogolnie we wszystkich VAGach i po wyjeciu kluczyka przy obecnsci RNS-a nie potrafil uspic CAN i potrafil za noc wyladowac akumulator.
Maru 123 napisał/a:
rns od grygiego montaż samodzielny- wymieniałem gatewaya nad pedałem hamulca :wink:
Dlaczego byla potrzeba wymiany tego gatewaya :?:
Zamieszczone przez Maicroft
Bo stary mial jakis feler ogolnie we wszystkich VAGach i po wyjeciu kluczyka przy obecnsci RNS-a nie potrafil uspic CAN i potrafil za noc wyladowac akumulator.
marbab,czujniki parkowania będą działały jak wymienisz sterownik od nich,kiera będzie działać jak wymienisz na sterownik współdziałający z kierą,columbus będzie działać bezproblemowo jak wymienisz gatewaya(tego nad pedałami),
ElZygmunto-o tym czy "Grygy" ma ,pytaj się tylko jego,czekaj spokojnie na odpowiedż
jago7270, no to slabo, widze ze pol fury trzeba wymienic . Wynika z tego ze ten gateway jest najmniej potrzebny do wymiany, bo moze u mnie bedzie sie usypial
Panowie, a jak ma się sprawa z multimedialną kierą w O2 2006 mint? Dodam, że doposażyłem już auto w maxi dot (zmiana komputera sterujacego inst. kelektryczna - ten pod kolumną) oraz tempomat. Co potrzebne oprócz kiery i wiązki. Podczas kodowania kompa pod kierownicą pyta o to czy jest kiera wielofunkcyjna wiec chyba sterownik jest ok. Czy potrzebny nowy pierścień poduchy??
marbab,czujniki parkowania będą działały jak wymienisz sterownik od nich,kiera będzie działać jak wymienisz na sterownik współdziałający z kierą,columbus będzie działać bezproblemowo jak wymienisz gatewaya(tego nad pedałami),
ElZygmunto-o tym czy "Grygy" ma ,pytaj się tylko jego,czekaj spokojnie na odpowiedż
Ale jak sie ma kiere MF przedliftingowa to nie trzeba wymieniac sterownika przy montazu Columbusa ?
O kvalitach Skody Octavia moze pohybovat ino blazen !
Komentarz