Zamieszczone przez misiek^wro
[O2] Multifunkcje mam i ja :)
Zwiń
X
-
Nie nie nie.
5K0 953 569 H to chyba modul zespolony z manetkami :szeroki_usmiech
Kolega Michal ma pewnie autko z 2010 ...
Jak byc pewnym, ze to na 100% nowy wypust modulow - otoz jak wlaczasz dlugie, to uruchamiasz je motywem francuskim. Raz do siebie, swieca sie, raz do siebie - gasna.
Takie przelaczniki zespolone to spory koszt - jakies 850 pln jesli idzie o tempomat i MF.Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Dzida, spoko. Ja pewnie pol roku temu napisalbym to samo co Ty
Niestety, troszke juz w tym siedze i wiem, ze rzeczywistosc dla niektorych okazuje sie miazdzaca ... portfel :twisted:
Po czesci ciesze sie, ze jednak mam przedfacelifta ... Bo blachy zawsze mozna zmienic, a elektryka w FLu plata figle :evil:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
misiek^wro, miałem wysłać Ci info o pasujących sterownikach, ale teraz zauważyłem, że właśnie otrzymałeś odpowiedź zgadzam się z powyższą listą.
5K0, to faktycznie moduł zespolony. Można (chyba mogę je mieć dość szybko) zaoszczędzić ze dwie stówy na tym zespolonym module - więcej info na PW.Pozdrawiam,
Michał
Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)
Komentarz
-
-
Michal2, to atakuj kropcka, bo ja nie mam dostepnych ich ponizej tej kwoty :cry:
Ogolnie zalatwialem sztuke do superbaski 2 i na tej cenie sie opieram.Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
No ale jak już ktoś zmienia manetki od MFA, kompa, moduł pod kierownicą, multikierę, to nie prosćiej i taniej kupić cały zestaw starego typu? Nie sądzę, żeby zmieniali mocowania, choć oczywiścei mogę się mylić.
Rozumiem, że zestaw za 850 to komplet manetek i taśma airbagu? Czy do tego jest jeszcze moduł?Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
-
moduł CF
Witam
Czy ktos z forumowiczow wie co znaczy #2: Manual Transmission only, na stronie http://wiki.ross-tech.com/wiki/index...odule_Versions
dla modulu 1K0 953 549 CF i czy bedzie on dobrym odpowiednikiem dla modulu CQ???
Komentarz
-
-
kri100f, mi sie wydaje, ze jak robilem u Megona scan'a to mial modul CQ - a on ma fabrycznie MF.
Poczekamy do wieczora, bedzie w domu, to sprawdzi w autoscanieByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
Komentarz