BANDI78, Napisz na PW do baca10. Ona ma takie podświetlenie zrobione (w jakimś tam stopniu), więc pewnie się podzieli wiedzą co i jak. I do tego jest blisko Ciebie
Enriquez, musisz do mnie wpaść na korepetycje z O2 przed FL :-) u nas jest DUŻO prościej. I odpowiadając na pytanie andrzej-tdi: TAK, da się tak zrobić.
bardzo chętnie, ale się boję o blachy ops: . Mam plan zrobić wycieczkę z rodziną do Krk, oczywiście spanie w Jaworznie w pt-sob w wiadomym celu :diabelski_usmiech
Enriquez, Zapraszam!! :-) posiedzimy chwilę w mojej furce, to zobaczysz co i jak tu jest :-)
A co do piątku - nie będzie mnie od wtorku do piątku po południu, więc wcześniej uprzedzę o której możemy się spotkać
panowie mam pytanie jak wyglądają swiatła dzienne w octavi scout fl i czy mozna je uruchomić w scoucie z 2008
Jak masz 30 bitowy sterownik to sie da. Halogeny beda Ci sie palic jako dzienne z np. 50% mocą. Mozna bedzie rowniez wlaczyc doswietlanie zakretow. Wrzuc kodowanie sterownika centralnej elektryki 09.
Ale co? Można kupić halogeny do O2 przed fl, a ja mówię, żeby w miejsce halogenów przecimgłowych zamontować te dzienne LED, które ty kupiłeś do swojego scouta. I tu pytanie czy to jest takich samych rozmiarów, co halogeny przecimgielne w zwykłych octach przed FL?
genesis, Mowie tu o LEDach, to sa lampy do Octavii po FL, jak sie porzezbi to beda pasowac, nie ma rzeczy niemozliwych. Rozmiar jest bardzo zblizony, jak je zaloze to bede mogl odpowiedziec na wszystkie twoje pytania
ali7, na 23 bitowym tez mozna halogeny palic jako dzienne. A czy 30 bitowy obsluzy LEDy tego nie wiem.
Oczywiście, wlaczalem to u siebie na 23 :lol: Bardziej sie tu skupilem na doswietlaniu zakretow
Ledy obsluguje 30 ale po FL 1K0 937 087, przed raczej nie.
genesis, Mowie tu o LEDach, to sa lampy do Octavii po FL, jak sie porzezbi to beda pasowac, nie ma rzeczy niemozliwych. Rozmiar jest bardzo zblizony, jak je zaloze to bede mogl odpowiedziec na wszystkie twoje pytania
eeee no to jeszcze nie porobiłeś nam fotek z bliska tych LED'ów :?:
wszystko ok ele czy to są takie lampy jak w orginale? ostatnio patrzyłem w specyfikacji scouta po FL i swiatła dzienne kosztuja 350 zł tylko niewiem jak jest z halogenami.
Komentarz