Raz próbowałem zamówić (opisując ten element, bez podawania numerków), to zostałem zbyty informacją, że mogę zakupić cały kabel.
Spróbuję zatem podzwonić do Wrocławskich serwisów podając konkretny numerek.
Dzięki.
Było: Oct2FL doposażony Mint 1.2TSI
Jest: starszy diesel na B.
.....(ważny jest nr licznika - końcówka 943 z maxi, 903 bez maxi) U mnie jest maxi dot oryginalny tylko bez ramki - co chyba jest bez znaczenia. przykład - 1Z0920903B - bez maxi , 1Z0920943B z maxi dot
.....(ważny jest nr licznika - końcówka 943 z maxi, 903 bez maxi) U mnie jest maxi dot oryginalny tylko bez ramki - co chyba jest bez znaczenia. przykład - 1Z0920903B - bez maxi , 1Z0920943B z maxi dot
Dzięki wszystkim za pomoc, kierownica jest już zamontowana.
Niestety nie udało się ustawić w pełni obsługi komputera na kierownicy, nie działa przełączanie się pomiędzy funkcjami (obrót prawym kółkiem), więc musiałem zostawić manetkę z obsługą kompa. Rolką na kierownicy można jedynie poprzez klik/wcisk przełączać się pomiędzy 1/2, lub resetować przytrzymując.
Czy komuś udało się bez MaxiDot'a aktywować prawą rolkę do przełączania się pomiędzy funkcjami kompa?
Dzięki wszystkim za pomoc, kierownica jest już zamontowana.
Niestety nie udało się ustawić w pełni obsługi komputera na kierownicy, nie działa przełączanie się pomiędzy funkcjami (obrót prawym kółkiem), więc musiałem zostawić manetkę z obsługą kompa. Rolką na kierownicy można jedynie poprzez klik/wcisk przełączać się pomiędzy 1/2, lub resetować przytrzymując.
Czy komuś udało się bez MaxiDot'a aktywować prawą rolkę do przełączania się pomiędzy funkcjami kompa?
blackpw jaki wrzucałeś w takim zestawieniu nr modułu kiery?>
dzisiaj wymieniałem kierownice na multifunkcję i niestety nie wszystko przebiegło po mojej myśli. Przedobrzyłem z modułem pod kierownicę. zakupiłem nie taki jaki potrzebuję.
Gorny - mój, dolny - zakupiony.
a to pech - one wychodziły dość krótko w O2
nie mniej jednak mogę Cię pocieszyć - założyłem kiedyś taki, tylko trzeba mieć komplet z mocowaniem do kolumny kierownicy i wymienić stacyjkę, lub przerobić jej wiązkę
nie mniej jednak mogę Cię pocieszyć - założyłem kiedyś taki, tylko trzeba mieć komplet z mocowaniem do kolumny kierownicy i wymienić stacyjkę, lub przerobić jej wiązkę
Enriquez żartowniś z Ciebie. :szeroki_usmiech Nie prościej kupić sterownik jaki będzie pasował?
Tak też zrobiliśmy u Grzegorza.
Kierownica działa choć nie wszystko.
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Panowie da się uruchomić rolkę do MFA przy sterowniku: 5K0953569E
Multifunkcja już działa, jednak nie mogę odpalić MFA (w liczniku zakodowany Bajt 1, bit 3)
Jeśli się nie da to jaki moduł obsługuje rolkę z prawej?
Posiadam octavie II FL combi 2011.12 , chce zmienić kierownice na multifunkcyjną , co potrzebuję kupić do wymiany oprócz kierownicy ? , prosiłbym o konkretne linki , ceny.
Nie mam bluetooth'a , radio swing , mały komputer - spalanie ,km ,zasięg itp.
----> ! biała MurzyNka ! <----
---->było 101km 260NM jest 136km 312NM<----
Panowie da się uruchomić rolkę do MFA przy sterowniku: 5K0953569E
Multifunkcja już działa, jednak nie mogę odpalić MFA (w liczniku zakodowany Bajt 1, bit 3)
Jeśli się nie da to jaki moduł obsługuje rolkę z prawej?
Panowie ponawiam moje pytanie. Wyżej inna osoba też o to pytała i nie uzyskała odpowiedzi. Wiadomo coś w tym temacie?
Komentarz