A misie wydaje że to be dobrze działało tylko sprężyny ciut za mocne badz za chyba bardziej za dlugie,nie moga byc na maxa scisniete bo klapa za szybko się otwiera, dla tego wyginaja sie zaczepy i montowane sa inne .Na filmiku to widac ,bynajmniej tak mi sie wydaje że ma to sens
[O2] automatyczne otwieranie klapy bagażnika
Zwiń
X
-
automatyczne otwieranie klapy
Zamieszczone przez MPJ86w końcu po zebraniu najważniejszych informacji z całego tematu doszedłem do wniosku, że trzeba samemu podziałać i zorganizowałem sobie sprężynki, niebieskie. w o2 combi działa to faktycznie elegancko, klapa otwiera się jak trzeba a i do zamknięcia nie potrzeba wielkiej siły. Jakby ktoś był zainteresowany, to mam jeszcze 2 zestawy na zbyciu
pozdrawiam
[ Dodano: Sob 20 Gru, 14 14:20 ]
Ma ktoś jeszcze te spsprężyny do klapy bagażnika proszę o kontakt chcę je kupić. :cry:
[ Dodano: Sob 20 Gru, 14 14:20 ]
Ma ktoś jeszcze te spsprężyny do klapy bagażnika proszę o kontakt chcę je kupić. :cry:
Komentarz
-
-
tak mam plan jak bym chciał to zrobić. Części i elektrykę chciałbym zaadoptować z superba II kombi. W audi i passacie silniczki są przymocowane do dachu i odpada. Moduły w O2 zmieniam na wysokie rocznikowo by to spiąć. Nie wiem jak podłączyć te piny w zamku od audi bo nie mam schematu mam tylko schematy skód. Będzie trudno - wiem ale moim zdaniem zaryzykować warto
Komentarz
-
-
Próbował ktoś trochę przyciąć sprężyny by siły na śruby mocowań były mniejsze i klapa troszkę wolniej się otwierała ?
Byłbym zainteresowany kupnem takich sprężyn.Była Octavia I 1.9 TDi 2004 kombi 137 Km 315 Nm
Była Octavia II 2.0 Rs Tdi 2008 kombi 170/?? 350/??
...
A jest Octavia II FL 1.6 TDI 4x4 2010r. "Stara miłość nie rdzewieje" ... i jak to mówią "śpiesz się powoli"
Komentarz
-
-
Panowie znalazłem coś takiego na alledrogo. Pomijając cenę chodzi mi bardziej o sprawę wyginania zawiasów. Tutaj niby gwarancja i wszystko profesjonalnie.
Co o tym sądzicie i czy ktoś już tego próbował? ??
Pozdrawiam.
[ Dodano: Pią 26 Sie, 16 11:53 ]
Odgrzewam kotleta. Czy ktoś widział, montował, ma w/w siłowniki?
PozdrawiamŚlicznotka: O2 FL :-)
Komentarz
-
-
piotrek_os Dokładne to o trwałość tego produktu jak i jego wpływ na elementy klapy oraz czy jest duża różnica jeżeli chodzi o trudność w zamykaniu. Dzisiaj udało mi się do niego dodzwonić. Usłyszałem tylko, że "powinno działać" i jeszcze nie otrzymali żadnej reklamacji z wyżej wymienionych powodów. Na trzecie pytanie nie potrafił albo nie chciał odpowiedzieć :roll:Skoda Octavia II FL Elegance 2012
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez karoldab82 Zobacz wpisStrona zniknęła, nie ma już w sprzedaży tych siłowników. ..wymiękł czy może zaczęły się reklamacje.....hmmm
Swoją drogą cena dobra ( o połowę niższa od tamtego zestawu ) więc z chęcią poczekam na relacjęSkoda Octavia II FL Elegance 2012
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez greg44 Zobacz wpisSiłowniki z Superba nie zmieszczą się.
Komentarz
-
Komentarz