Niedawno z ciekawości obejrzałem dokładnie miejsca montażu do nadwozia i klapy oraz zawiasy. Nic tam się nie dzieje. Klapa również nie odstaje.
[O2] automatyczne otwieranie klapy bagażnika
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez djhering Zobacz wpisU mnie jest zielony.
Jutro podejmę decyzję czy kupie zwykłe czy zapodam "pseudoautomat"
...Moje Cappuccino MPi...
jest jeszcze Fabia 2 FL 1.2 MPi + LPG
sprzedana O1 1.6 MPI AKL + LPG
wcześniej Corsa 1.0 12V "WŚCIEKŁY LITR"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jakbli Zobacz wpisPozbyłem się zielonych po roku. Za duża siła parła na śruby i je wyrywało musiałem dokręcać co jakiś czas poza tym nie odskakiwało już poźniej w ogóle
Czyli szkoda zachodu, decyzja podjęta - wpadną zwykłe, pewnie z Krosna nasze polskie z 24 miesięczną gwarancją.
Pozdro!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pticek Zobacz wpisCzytam Wasze opinie i zastanawiam się czy warto kupić te siłowniki. Jak
wam się spisują?
Automatyczne otwieranie bagażnika SKODA OCTAVIA II 7451247115 - Allegro.pl
Komentarz
-
-
Mi coś zaczyna cieknąć woda przez uszczelki. Musze przełożyć oryg siłowniki i sprawdzić czy będzie lepiej. Jeśli się poprawi to siłowniki z sprężyną na śmietnik. A kurde to przydatny patent.
Miał w ogóle ktoś takie objawy?
w sensie w liftbacku, siłowniki z krosna gotowe z sprężynami.
A testował ktoś to na samych odbojnikach regulowanych co się przewinęły w tym temacie?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jakbli Zobacz wpisPozbyłem się zielonych po roku. Za duża siła parła na śruby i je wyrywało musiałem dokręcać co jakiś czas poza tym nie odskakiwało już poźniej w ogóle
Komentarz
-
Komentarz