Mailowałem 3 dni z firmą robiącą sprężyny na zamówienie. Podawałem im wymiary, wysłałem nawet film - może coś by im to dało.. niestety, nie da rady dobrać nic do seryjnych teleskopów.
[O2] automatyczne otwieranie klapy bagażnika
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez MihauZamieszczone przez liloTak na centymetr :?- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez liloBez sprężyn to tylko zamek się otwierał ale klapy nie odskakiwała w górę
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LhrErGvgq5A[/youtube]- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
a może jakby zobaczy jak jest rozwiązana ta kwestia w jakimś innym modelu, gdzie jest to seryjnie montowane (nie chodzi o hydraulikę jak w Volvo XC70, gdzie i zamykanie i otwieranie jest automatyczne) i może by to jakoś pomogło. jak pierwszy raz zobaczyłem ten temat to troszkę poszukałem w necie ale nie natrafiłem na nic prócz tego co już tu było pokazane
zlazłem 2 filmiki na youtube (O2 liftback i combi) gdzie to działało ale komentarza nie było
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jac_ekmasz filmik - jak jest w standardzie - ostatnie 5 sek więc jeśli tak masz teraz to....Daniel
Komentarz
-
-
Dzisiaj tak sobie pomyślałem że przecież leży flex to mogę obciąć sprężynę która była za długa, ale mocna
Jedna jest słabsza ale dłuższa. I tak będę szukał takich wąskich, żeby ładnie to wyglądało
efekt :yay: :yay: :yay:
Komentarz
-
Komentarz