Zamieszczone przez szkoda
[O2] automatyczne otwieranie klapy bagażnika
Zwiń
X
-
- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
-
-
Zamieszczone przez Jac_ekZamieszczone przez szkodaZamieszczone przez marc!nwkurza mnie podnoszenie tej klapy ręcznie :evil:
ale, co do klapy, to moje zdziwienie byc może stąd, że nie tak jak w przypadku szyb - otwieranie klapy ma U MNIE charakter incydentalny i jak dotąd nigdy nie przeszło mi przez głowę, że jest to w jakimkolwiek stopniu uciążliwe, ale to wiadomo - mnie nie przeszło
ale tak jak zdaję się Kowal pisał, jeśli ktoś to robi dziesiątki razy dziennie, to może i zaczyna to "urządzenie" hałasować i może jest to uciążliwe.
każdy z nas inaczej używa samochodu.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wroszkoda, ja klape otwieram minimum 30 razy dziennie w kazda srode i sobote - i to jest mega wk.....saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodajak mam klimę to na dobrą sprawę wszystko jedno
wiadomo jak ktoś korzysta to mu się przydaje - jak nie korzysta to jest bajer i tyle.- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Jac_ek, jak pada deszcz staram sie nie otwierac okien, tylko podjezdzac tak, zeby dalo sie przez drzwi odebrac - ludzie sie smieja, ale mam to gdzies, bo przynajmniej okna wiecznie czyste bez zamazan :twisted:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jac_eka jaką to magiczną moc ma klima jak chcesz pobrać kwit na parking, podjechać do McSraki itd mając klimę czy nie i tak musisz otworzyć sobie szybę korbką ;-)
poprzedni drugi samochód w rodzinie właśnie miał korbki, chyba, bo nieużywane, klimę miał na pewno :szeroki_usmiech
[ Dodano: Pon 06 Wrz, 10 19:02 ]
Zamieszczone przez liloostatnio mało kiedy otwieram bagażnik bo nie mam takiej potrzeby :wink:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JanuszgóraCo się stało że zrezygnowałeś z tego bajeru :?:
To są sprężynki do O2 kombi?
Do tego zauważyłem że czasami przy zamykaniu kant pokrywy ociera o płaską część zderzaka
Komentarz
-
-
tak jak już wcześniej pisałem, sprężyny osłabły - widać to bardzo dobrze przy niższych temperaturach powietrza (otwiera się ciut wolniej) to wciąż działa od montażu minęło prawie 6 mies (montowane 15.05.2010) i teraz działa tak:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3gikiHubWCM[/youtube]
wyraźnie widać taki moment kiedy na chwilkę zwalnia klapa - sprężyny już nie pchają a siłownik jeszcze nie podnosi - klapa otwiera się rozpędem- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
abstinent, to chyba zestaw z Superba, takze przy odpowiednich zdolnosciach manualnych mysle ze istnieje taka mozliwosc :szeroki_usmiech
Jednak cena 1000 zl za taki zestaw zabija ...Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lilomisiek^wro,
Masz jakieś namiary na taki zestaw :?:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
tu jeszcze ciekawy patent ;-)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7RgZTIMsJLc&feature=grec_index[/youtube]
Kit includes:
* Skoda Fabia gas struts
* Scirocco stop bumpers
* Seat Leon strut ball pins- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
Komentarz