Zamieszczone przez ducker
Zobacz wpis
Radio BONROAD 2din android + kamera cofania + mikrofon
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez JOGI Zobacz wpisKoledzy, a czy w tych radiach można wykorzystać fabryczny mikrofon zamontowany w samochodzie? Mam fabryczny zestaw Bluetooth i rozmówcy nie mogą odróżnić jakości dźwięku między mikrofonem samochodu, a telefonu, dlatego chciałbym pozostać przy tym mikrofonie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez modoc007 Zobacz wpisBudżet 500-1000 zł
Komentarz
-
-
Ja mam ten model: https://pl.aliexpress.com/item/Quad-...737503804.html
Wsparcie dla pseudo MirrorLink jest realizowane przy pomocy aplikacji EasyConnect, ale to chyba nie jest ten standaryzowany MirrorLink. Ja z tej funkcji u siebie nie korzystam, więc ciężko mi ocenić jego przydatność.... be creative ... be inspired ... be yourself ...
JEST: O2 1.9TDI MY2008 jest 146,3KM / 322,3Nm
JEST: ASTRA H 1.6 115KM MY2008
OCP Poznań -> Mapa Spotów
Komentarz
-
-
-
Jedną, ale splitter z zasilaniem do china radia mam z dwiema wejściami (antena podłączona tylko pod jedno wejście). Zasilanie splittera zostało podłączone do dedykowanego wyjścia w wiązce radia. Przejściówka od Columbusa nie pasowała.... be creative ... be inspired ... be yourself ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ducker Zobacz wpisJedną, ale splitter z zasilaniem do china radia mam z dwiema wejściami
A to columbus nie miał 2 anten....?
Komentarz
-
-
Bardziej wydaje mi się, że to kwestia samego splittera/separatora i jego jakości oraz budowy, albo czy podepniesz do niego zasilanie (już widziałem podłączonego do masy ). Ja podłączyłem do pierwszego lepszego wejścia do niego antenę i działa prawidłowo.
W Columbusie jest wejście na podwójną antenę (podwójne złącze Fakra) i dlatego ja miałem dwójnik, aby nie sypał mi błędami o braku anteny. Separatora nie mogłem przez niego podłączyć, bo wtyczki są rozłączne i mają za duże obudowy, aby były obok siebie.... be creative ... be inspired ... be yourself ...
Komentarz
-
-
Ja dzisiaj znalazłem chwilę i wgrałem aktualizację z 20171102. Większych zmian nie zauważyłem oprócz jednej, która była dziwną przypadłością. Po update'cie (bez wipe data) zaczął w końcu działać prawidłowo Yanosik tzn. odtwarzane są prawidłowo komunikaty - wcześniej była cisza niezależnie od wybranego kanału audio i systemu generowania komunikatów.... be creative ... be inspired ... be yourself ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GS_Mati Zobacz wpisPytanie moje brzmi, czy obsłuży mi czujniki parkowania, czy będzie banglało z moją mf i dodatkowo z climatronem?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GS_Mati Zobacz wpisCzyli odpalam mafrendów i szukam czegoś
ktoś rzucił takim linkiem na grupie FB też bardzo fajne radyjko
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GS_Mati Zobacz wpisPanowie właśnie szukam takiego kombajna do swojej O2 2005 . Pytanie moje brzmi, czy obsłuży mi czujniki parkowania, czy będzie banglało z moją mf i dodatkowo z climatronem?
Nie pokazuje zmian temperatury, siły nawiewu i włączenia ogrzewania tylnej szyby. Oczywiście podobno się da.
Ale nie jest to na tyle uciążliwe, żebym zawracał sobie tym głowę skoro na panelu climatronic pokazuje temperaturę i siłę nawiewu.
Czy musi też w radiu? Nie wiem. Dla mnie nie musi.
Szukaj czegoś na adroidzie 7.0 i minimum 2 gb ram.
U mnie jest android 6 i 1 gb ramu, czasem potrafi się zawiesić.
Tylko ja szukałem w PL i koniecznie z FVAT stąd taka decyzja.
Generalnie szedłbym w 7.0 i 2 gb ram minimum.
Pamięcią wewnętrzną moim zdaniem nie ma się co sugerować bo muzykę i tak na karte się wygrywa.Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Jeszcze do rozważenia czy platforma PX3 czy już nowsza PX5 (są o wiele wydajniejsze). Niestety z PX5 na chwilę obecną jest trochę gorzej z softem, mimo, że o wiele szybszy, ma więcej niedoróbek.
2GB pamięci RAM to absolutne minimum dla PX3. Dla wersji 1GB połączenie Google Maps + Yanosik to zdecydowanie ponad siły, a co dopiero jak do tego Spotify dołożysz.
Pamięć masowa 16GB starcza tak jak oolsztyniak napisał.... be creative ... be inspired ... be yourself ...
Komentarz
-
-
Ja sugerowałem się głównie tym co będzie jeśli radio się sypnie albo nie będzie działać wcale dlatego też kupiłem w PL
Ale trochę żałuję, że nie 2 gb. No ale trudno.
Yanosik i Mapy dają radę, z tym nie ma większego problemu.
Gorzej jest jak działa yanosik, mapy i muzyka z YT, czas operacyjny zmiany okienek trochę trwa.
Podejrzewam, że jakiś ogarnięty elektronik dałby radę dołożyć ramy do radia
Ale to radio i nie będę wymagał od niego tyle co np. od telefonu.
I fakt jest taki, że co miesiąc do dwóch pojawia się nowsza wersja z czymś unowocześnionym.
Ale ile można na to czekać i odkładać zakup radia?
GS_Mati widocznie za dużo chcesz za boleroByła O2 RS 190 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Może i racja ale z kolei lepsze kilka zł dołożyć do nowego sprzętu niż stary ma w garażu leżeć.
Moim zdaniem fabryczne Audience MP3 grało lepiej niż chińczyk.
Ale też jak wspomniałem w którejś wypowiedzi może to też być kwestia ustawienia EQ.
Poza tym i tak mam w planie podłączyć wzmacniacz więc na razie tylko pisze a nie narzekamByła O2 RS 190 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniak Zobacz wpisPodejrzewam, że jakiś ogarnięty elektronik dałby radę dołożyć ramy do radia
Zamieszczone przez oolsztyniak Zobacz wpisAle też jak wspomniałem w którejś wypowiedzi może to też być kwestia ustawienia EQ.
... be creative ... be inspired ... be yourself ...
Komentarz
-
-
umnie android 6 i 2GB i ni cholera nie zawiesi się nie ważne co bym wł.
dziś podmieniłem seperator na wejscie na jedną antenę i jest dobrze
jedynie mikrofon daje sporawe echo chetnie bym przetestował takie jak ma ducker
Komentarz
-
-
pany a takie coś da radę podpiąć pod chinczyka?
Biurlink RCD510 RNS315 zmieniarka CD interfejs USB Adapter do kabla do Skoda Octavia - AliExpress 34Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
Komentarz
-
Komentarz