Radio BONROAD 2din android + kamera cofania + mikrofon
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez oolsztyniak Zobacz wpisjeśli chodzi o łączność po wifi dawcio ma w tym doświadczenie.
Zostaw komentarz:
-
-
Musisz zmierzyć otwór jaki masz w klapie bo może być tak że będziesz musiał ciąć.
jeśli chodzi o łączność po wifi dawcio ma w tym doświadczenie. Ja dałem po kablu
Zostaw komentarz:
-
-
Maly745 bez różnicy który bo są zbliżone do siebie i wyglądem i parametrami. Jeśli chodzi o cło i vat jednych scigneli innych nie. Ja kupiłem w pl z normalna faktura vat
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniak Zobacz wpisBiały kolor podświetlenia masz?
Zostaw komentarz:
-
-
pytam czy dodatkowo ma biały.
mnie zielony wnerwia bo jest dość ostry
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniak Zobacz wpisBiały kolor podświetlenia masz?
Zostaw komentarz:
-
-
Kolor już zmieniony, wiedziałem że się przyczepicie
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Zostaw komentarz:
-
-
-
Zamieszczone przez DaannD Zobacz wpisMówisz o którymś z tych guzików, tak?
Zostaw komentarz:
-
-
Mówisz o którymś z tych guzików, tak? Po prostu przytrzymuję, czy w momencie jak jest wyświetlona stacja? Próbowałem przytrzymać i za bardzo nic się nie stało, może za krótko :/You do not have permission to view this gallery.
This gallery has 1 photos.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez DaannD Zobacz wpisUdało się Wam jakoś nadać nazwy dla zapisanych stacji radiowych?
Zostaw komentarz:
-
-
Iiiii kolejne pytanieUdało się Wam jakoś nadać nazwy dla zapisanych stacji radiowych? Ewentualnie podmienić tą aplikację na jakąś inną (jaką?)?
Zostaw komentarz:
-
-
Dobra, znalazłem rozwiązanie mojego problemuTa wtyczka, której zdjęcie wrzucałem parę postów wyżej, to było coś w rodzaju stałego plusa. Po jej rozpięciu radio zaczęło się uruchamiać tak jak powinno. Ja głupek niepotrzebnie ją złączyłem przy montażu
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpisjest ok kalkulator tak robi foty
Dobry temat z usb w tym miejscu, mocno mi odpowiada
Tylko dla tych co mają PDC z przodu i TPMS miejsca już nie ma
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpisa masz octavie przed FL?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniak Zobacz wpistrochę barwa odbiega, ja wyciąłem dziurę w oryginalnej zaślepce
Zamieszczone przez DaannD Zobacz wpisNo właśnie jest taki problem że jak radio chodzi, po wyłączeniu silnika i wyjęciu kluczyka radio dalej chodzi
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpispo 1sze-musisz nie wyłączać go przed zgaszeniem auta
po 2gie-cos mi się wydaje że jest coś w ustawieniach
Jakieś foto/opis jak to jest u Was jest mile widziany
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez DaannD Zobacz wpisSłuchajcie, żeby radio startowało z zapłonem to coś trzeba ustawić? Póki co nie zauważyłem żeby się automatycznie uruchamiało czy gasło po wyjęciu kluczyka. Jak to u Was jest?
Zamieszczone przez dawcio Zobacz wpiszerknij do mojej czarnej
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez DaannD Zobacz wpisSłuchajcie, żeby radio startowało z zapłonem to coś trzeba ustawić?
po 2gie-cos mi się wydaje że jest coś w ustawieniach
Zostaw komentarz:
-
-
Słuchajcie, żeby radio startowało z zapłonem to coś trzeba ustawić? Póki co nie zauważyłem żeby się automatycznie uruchamiało czy gasło po wyjęciu kluczyka. Jak to u Was jest?
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: