Misiek niepotrzebnie wprowadzasz zamieszanie na forum.taka dziwna polityka gosc ma taniej to trzeba mu zaszkodzic.kupilem od goscia komplet czujnikow parkowania z wiazka itd podlaczylem no i dziala,kupilem wlasnie ta wiazke haka podlaczylem i dziala,kupilem alarm i jest wszystko ok.teraz bede bral lusterka i nawet udalo sie utargowac 10 %.przesylka zawsze byla dobrze spakowana i wszystko jak nalezy tak ze polecam wszystkim
Hak do o2 FL
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez piotrcarMisiek niepotrzebnie wprowadzasz zamieszanie na forum.taka dziwna polityka gosc ma taniej to trzeba mu zaszkodzic.kupilem od goscia komplet czujnikow parkowania z wiazka itd podlaczylem no i dziala,kupilem wlasnie ta wiazke haka podlaczylem i dziala,kupilem alarm i jest wszystko ok.teraz bede bral lusterka i nawet udalo sie utargowac 10 %.przesylka zawsze byla dobrze spakowana i wszystko jak nalezy tak ze polecam wszystkimW zwiazku z czym przerob wiazek i elektryki mialem wiekszy. Pytaj blindwalkera o wiazke do xenonow, pytaj krzynola o wiazke do podgrzewania, wreszcie spytaj goscia, ktory od niego wzial parenascie kpl columbusow ...
To, ze Tobie sie udalo, nie oznacza ze warto polecac ten sklep, zwlaszcza ze jak za pierwszym razem do niego przyjechalem to "pomylil" sie na swoja korzysc na 3,500 kc - czyli ponad 550 pln.
Akcja typu tydzien przed przyjazdem zamawiam cos, jade do niego dodatkowe 300km, a on mi oznajmia ze tego, tamtego i jeszcze czegos nie ma ( a mialo byc ) albo jest, ale uzywane itd - kurwica.
Ja nie wprowadzam zamieszania, zrobilem z nim troche wiecej interesow niz ty i uwazam, ze mam prawo do wypowiedzenia sie nt tego goscia. Zwlaszcza ze ... Ciebie jak zrobi na surowo to mu nic nie zrobisz - bo komu sie chce jechac niekiedy 600 km klocic sie o 200-300 zl ... Takze realnie uprzedzam nt przeketow, ktore typ moze zrobic. Tyle w temacie.
Ja tu nie wskazuje, ze nalezy cokolwiek kupowac ode mnie, ale predzej zamowilbym z skodateile czy allegro, niz od Prazaka - za 1szym razem robilem u niego zamowienie, niby wyslal, mija tydzien, drugi - w koncu trzeci i przychodzi czas mojego wyjazdu - a gosc mi oznajmia, ze wyslal, a jak pytam o dowod to nie ma, ale ze wysylal na adres z gdanska ... az odpalilem komorke i pokazalem mu sms'a z adresem ... jakiego mu wyslalem, to mieszal sie w zeznaniach ze tego sms'a tez wyslalem, ale gdzies zgubil.
Na pewno z kims takim robic interesow ja nie zamierzam i tez przed tym bede przestrzegal innych. Po co pozniej ktos ma przyjsc do mnie na PW, bo np bedzie wiedzial ze z nim kiedys handlowalem i prosic o zalatwienie sprawy? Nie zycze tego nikomu, ale Ales Prazak nie nalezy do osob slownych i prawdomownych, a niekiedy nie wie co sprzedaje :szeroki_usmiech - np wciska wtyczki do systemow samopoziomowania po FL'owe do aut przed FL z szeroka wtykaByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
piotrcar, biorac pod uwage, ze to byl biznes za czasow studenckich to jednak sporo :twisted:
Trzymam kciuki za ten deal, zwlaszcza dlatego, ze gdy ja podjezdzalem do goscia to lusterek po FL nigdy nie mialByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
S@K, ja nauczony tym co sie dzieje z "dedykowanymi" stacjami multimedialnymi przy CANie i super innych diodach i innych szmelcach atakowalbym oryginalny modul i wiazka - mozna to kupic na allegro, mozna u mnie, mozna bezposrednio u zrodla.Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
dobra :evil:
ja sie wypowiem jako że byłem chyba pionierem w tym zakresie:
1. po FL zderzaka do haka nie trzeba ciąć
2. zamontowałem hak ori wypinany oraz wiązkę z modułem ori - pasuje od Tourana
3. to co bedzie pokazywał na Columbusie to kwestia odpowiedniego zakodowania
4. jest temat gdzie opisuję perypetie z tym związane ale pewnie nikomu nie chce sie uzywać szukajki, lepiej wygenerować nowy temat :roll:
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdydobra :evil:
ja sie wypowiem jako że byłem chyba pionierem w tym zakresie:
1. po FL zderzaka do haka nie trzeba ciąć
2. zamontowałem hak ori wypinany oraz wiązkę z modułem ori - pasuje od Tourana
3. to co bedzie pokazywał na Columbusie to kwestia odpowiedniego zakodowania
4. jest temat gdzie opisuję perypetie z tym związane ale pewnie nikomu nie chce sie uzywać szukajki, lepiej wygenerować nowy temat :roll:
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...&highlight=hak
P.S. Ostatnio chciałem jeździć na ori częściach i poszedłem do aso i kupiłem wycieraczki przedniej szyby. Skasowali mnie na 170 PLN. Ponieważ nie miałem czasu szukać gdzieś indziej zapłaciłem im tą kasę ale byłem na się zły, że wcześniej się nie zainteresowałem tematem.
Pozdro
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lampiongdybyś odezwał się wcześniej
przecież jest szukajka
Zamieszczone przez lampionZakładając hak za taką kwotę to żeby mi się to w jakimś stopniu zwróciło musiałbym zawodowo jeździć po straganach i czymś handlować
od holowania mam Wranglera :wink:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
P.S. Ostatnio chciałem jeździć na ori częściach i poszedłem do aso i kupiłem wycieraczki przedniej szyby. Skasowali mnie na 170 PLN. Ponieważ nie miałem czasu szukać gdzieś indziej zapłaciłem im tą kasę ale byłem na się zły, że wcześniej się nie zainteresowałem tematem.
Za te 800zl da sie zrobic hak i elektryke
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftP.S. Ostatnio chciałem jeździć na ori częściach i poszedłem do aso i kupiłem wycieraczki przedniej szyby. Skasowali mnie na 170 PLN. Ponieważ nie miałem czasu szukać gdzieś indziej zapłaciłem im tą kasę ale byłem na się zły, że wcześniej się nie zainteresowałem tematem.
Za te 800zl da sie zrobic hak i elektryke
Dobra to by było na tyle w kwestii wyjaśnień teraz pytanieza te 800 PLN jaki hak proponujesz i z jaką wiązką?
Pozdro
Komentarz
-
-
hak znajdziesz na allegro, sterownik też:
wiązka od miśka->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
jest ok, tylko moduł jest nieroginalnym wynalazkiem->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
wiazka + sterownik + wysylka + schemat elektryczny ktorego nawet niektore ASO nie maja :lol: to kwestia 600 zl. Wszystko zalezy od kursu korony. Dla porownania sama wiazka w serwisie to wlasnie podobna kasa.Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
Michał a ile sama wiązka u czecha?->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
Komentarz