Kółko jest widoczne tak jak na zdjęciu w niczym to nie przeszkadza, tak zamontowane lusterko nie powoduje kolizji z daszkiem. Ja montowałem to sam w 2013r i do dzisiaj się trzyma.
[O2] [O2][FL] - Dołożenie czujnika deszczu i zmierzchu
Zwiń
X
-
koleś jest tak jak pisze jasiek2905 kolizji nie ma , czujnik działa prawidłowo bo same sensory to te dwa punkty po lewej i prawej stronie tych rąbów, one nie mogą być zakryte reszta to wypełnienie. jasiek2905 jakiego podkładu użyłeś? boll? bo ja to już dwa razy przyklejałem u szybiarzy oni używają wurth i po zimie znów się odkleja.
Komentarz
-
-
Ja użyłem taki podkład, mam jeszcze jeden nie jest otwarty ale ma trochę lat 9. IMG20220424105502.jpg
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez boonsaw Zobacz wpisJasiek a klej też tej firmy?
...Moje Cappuccino MPi...
jest jeszcze Fabia 2 FL 1.2 MPi + LPG
sprzedana O1 1.6 MPI AKL + LPG
wcześniej Corsa 1.0 12V "WŚCIEKŁY LITR"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jasiek2905 Zobacz wpisTak dokładnie od golfa. Chodziło oto żeby w miarę to wyglądało, bo trzeba dosztukować brakujący kawałek widoczny na zdjęciach. Ja wykorzystałem materiał z podsufitki, który pozostał po montażu lampki nad tylną kanapą.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez smajler Zobacz wpis
Gdzie coś jest dorabiane/dosztukowane? Wygląda wszystko ok?
Komentarz
-
-
Będę się musiał chyba sam tym zająć. W warsztacie niestety marudził, że się nie da i co to za pomysły w ogóle? Że szyba pęknie jak będzie kółko odcinać. Podziękowałem.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz
-
-
OK. Jeszcze muszę przygotować ten szblon, podklad i klej. Nie mam nic
Zamieszczone przez jasiek2905 Zobacz wpisJa wykorzystałem materiał z podsufitki, który pozostał po montażu lampki nad tylną kanapą.Ostatnio edytowany przez koleś; 6390.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpisOK. Jeszcze muszę przygotować ten szblon, podklad i klej. Nie mam nic
Oddzieliłeś materiał od pianki i przykleiłeś?
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Octavia 2 FL 1,4 CAXA, 12r
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpisŻe szyba pęknie jak będzie kółko odcinać. Podziękowałem.
Kup za 40 pln zestaw do szyb boll. Wewnątrz masz drut, primer i klej. drut jest 4 żyłowy. wyjmujesz z niego 1 żyłkę i odcina kółeczko jak złoto
...Moje Cappuccino MPi...
jest jeszcze Fabia 2 FL 1.2 MPi + LPG
sprzedana O1 1.6 MPI AKL + LPG
wcześniej Corsa 1.0 12V "WŚCIEKŁY LITR"
Komentarz
-
-
Panowie, tak czytam te Wasze kombinacje i się zastanawiam, czy to ma sens. Ja kupiłem ori używaną szybę na znanym serwisie aukcyjnym razem z czujnikiem za 120 zł, pojechałem do szybiarza i zapłaciłem 250 za przełożenie szyby. Kupiłem ori używane lusterko razem z plastikami, pociągnąłem kabelki, podłączyłem i wszystko śmiga aż miło.
Komentarz
-
-
Witam. Właśnie zamontowałem czujnik 1K0955559AH w mojej Skodzie. Wszystko ok ale jest jeden problem. Na trybie AUTO załącza światła mijania gdy robi sie ciemno ale już nie gasi jak robi sie jasno albo po kilku minutach. Jak ustawić czułość czujnika światła? czujnik2.jpgOstatnio edytowany przez TomZol13; 9994295.
Komentarz
-
Komentarz