Zamieszczone przez yaroslawos
Zobacz wpis
O2 FL wymiana żarówki w lusterkach opcja podświetlenia przestrzeni w około auta
Zwiń
X
-
Siemka. Muszę się wziąć za wymianę lewego kierunku wraz z podświetlemiem w lusterku w O2. Na allegro zaczynają się od kwoty około 90 zł zamiennik do 150 zł za chyba oryginał. Czy muszę najpierw rozbierać swój żeby zobaczyć, coś porównywać? Czy nie ma znaczenia, który kupię to i tak będzie pasować?
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Komentarz
-
-
Zamiennik i oryginał podobnie wyglądają, nie różnią się kształtem, a materiałami, z których są wykonane. Jeśli chodzi o żywotność to zawsze lepszy oryginał.Ostatnio edytowany przez gradek; 9065.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez vwaldini81 Zobacz wpisU mnie z zewnątrz ładnie wygląda, ale od środka nie pasuje i musiałem podciąć obudowę lampki. Zakup od majfrendów.
Mam pytanie czy ktoś zalepiał, zaślepił otwór w lampce, z ktore wychodzą kabelki? Chodzo mi o ochrone przed wilgocią.Garbus jest zawsze uśmiechnięty
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nurek Zobacz wpisMam pytanie czy ktoś zalepiał, zaślepił otwór w lampce, z ktore wychodzą kabelki? Chodzo mi o ochrone przed wilgocią.
20190219_190924.jpg20190219_190924.jpg
...Moje Cappuccino MPi...
jest jeszcze Fabia 2 FL 1.2 MPi + LPG
sprzedana O1 1.6 MPI AKL + LPG
wcześniej Corsa 1.0 12V "WŚCIEKŁY LITR"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Przemek_i Zobacz wpis
Zaślepiał silikonem na gorąco
Silikon za kilka miesięcy przepuścić wodę i lipa. Przerabiałem to na golfie. No chyba że kolega Przemek ma sprawdzony, mocny silikon na lata.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez vwaldini81 Zobacz wpisSilikon za kilka miesięcy przepuścić wodę i lipa. Przerabiałem to na golfie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Przemek_i Zobacz wpis
Zobaczymy. Ten silikon/klej na gorąco z pistoletu wydaje się w miarę elastyczny i trwały a tam nic się nie rusza więc mam nadzieję że powinien trzymać.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez smajler Zobacz wpisnic naszym lusterkom nie szkodzi :P
Komentarz
-
Komentarz