VCDS 10.6
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez chaberrPo pewnym czasie jak chce włączyć to program się w ogóle nie odpala jest tylko po kliknięciu na ikonke chwila zastanowienia i nic?
Zostaw komentarz:
-
-
Czy spotkaliście się z czymś takim, że VCDS 15.7 był długo zainstalowany na kompie ale nie uzywany. Po pewnym czasie jak chce włączyć to program się w ogóle nie odpala jest tylko po kliknięciu na ikonke chwila zastanowienia i nic?
Zostaw komentarz:
-
-
U mnie to samo jak kodowałem BT, ale po resecie VCDS łyknęło.
Ostatnio jakby mniej tych kabli na aliexpres, albo to tylko wrażenie..
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez dawciodlaczego mój VCDS 12.12.3 nie przyjmuje
Zostaw komentarz:
-
-
zadziałało tak jak pisał Ciekavy, odpalając od nowa program...
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez dawciopany czy ktoś się orientuje dlaczego mój VCDS 12.12.3 nie przyjmuje wyłączania ryglowania dzwi :?: Tzn zapisuje i przyjmuje,ale jak znów wejdę w centralną elek. nadal jest zaznaczony bajt 0 bit 1,2 :idea:
Zostaw komentarz:
-
-
no chłopaki kupowali za stówę,ale ja coś nie za bardzo kumam to ALI....
Zostaw komentarz:
-
-
Na 15.7 jeszcze nic takiego mi się nie przytrafiło więc może warto :P
Zostaw komentarz:
-
-
Czasami tak jest. Spróbuj zgasić program i połączyć się na nowo. W tej wersji tak czasem było że mimi iz przyjął kodowanie to nie zapisywało. Możliwośc tez która mi pomagała to kodowanie na odpalonym silniku
Zostaw komentarz:
-
-
pany czy ktoś się orientuje dlaczego mój VCDS 12.12.3 nie przyjmuje wyłączania ryglowania dzwi :?: Tzn zapisuje i przyjmuje,ale jak znów wejdę w centralną elek. nadal jest zaznaczony bajt 0 bit 1,2 :idea:
Zostaw komentarz:
-
-
Nie da się, to firmowy laptop i wszystko jest poblokowane, Trend Micro Office Scan, wszystko skanuje w locie i od razu usuwa trojana VCDSa jak tylko zalaczam instalacje lub wrzuce zainstalowany folder
Tylko czemu w poprzednich wersjach moglem a teraz nie?
Zostaw komentarz:
-
-
Wyklucz folder w anty i tam zainstaluj vcdsa, chyba ze nie masz dostepu do configa antywira?
Zostaw komentarz:
-
-
A nie mozna pewnych plikow dodac do akceptowanych przez system ??
Zostaw komentarz:
-
-
Panowie nabyłem u chinczyka polecany na forum vcds 15.7.0
Problemem jest jednak instalacja softu, moj służbowy antyvirus nie moze zostac wyłączony/usunięty bo ma blokade kodem i podczas instalacji tudzież przeniesienia zainstalowanej na innym kompie wersji VCDSa usuwa mi pliki dll i ani nie odpala sie program ani nie moge zainstalowac poprawnie sterownikow kabla. W poprzednich wersjach nie bylo tego problemu (mam zainstalowany cały czas VCDS 11.6). Jakieś pomysły? System Win 7 Pro 64bit
Zostaw komentarz:
-
-
Enriquez, zaraz poszukamDzięki. Tylko powiedz mi czy mam szukać kodowania na ledy czy wyłączyć całkiem zimna diagnozę?
Zostaw komentarz:
-
-
vag can pro zrobisz - ściągnij sobie vag helper i wykumasz o co biega.
Zostaw komentarz:
-
-
Podpowiesz jak to sprobowac zrobic VCDSemA jesli nie vcdsem to czym probowac? Mam dostep do VAG-CAN pro i ew. jak sie uda to do VAS-a
Zostaw komentarz:
-
-
Panowie szybkie pytanko, czy da się wyłączyć zimną diagnozę żarówek? Szczególnie chodzi mi o tablicę rejestracyjną. Ew. czy da się jakoś zakodować że są tam ledy?
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: