VCDS 10.6

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Maicroft
    odpowiedział(a)

15.7.3 po Polsku dostepny od reki.

Zostaw komentarz:

• Enriquez
    odpowiedział(a)
    No nie.

Zostaw komentarz:

• georgg
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez Enriquez
    Jest polska wersja. Aktualnie to 15.7.4
    ale raczej nie do klona ?

Zostaw komentarz:

• WM66
    odpowiedział(a)
    Enriquez, Tak już wiem Ale dzięki też za info. DJ MŁODY, Odezwę się na PRIV tak koło piątku to się jakoś dogadamy to podjadę.

Zostaw komentarz:

• DJ MŁODY
    odpowiedział(a)
    WM66, ja chce zamienic na PL do mojego przyjedz ze swoim to spr ja mam 15.7

Zostaw komentarz:

• Enriquez
    odpowiedział(a)
    Jest polska wersja. Aktualnie to 15.7.4

Zostaw komentarz:

• WM66
    odpowiedział(a)
    dawcio, ok, dzięki.

Zostaw komentarz:

• dawcio
    odpowiedział(a)
    WM66, jak cos wal na PW

Zostaw komentarz:

• WM66
    odpowiedział(a)
    dawcio, ok, jak dorwę kabel nie PL to się odezwę, chyba że będzie PL to się nie odezwę :szeroki_usmiech hehe
    tak tak za 2k to widziałem że jest PL, ale szkoda mi kaski żeby tyle wydać na kabelek...

Zostaw komentarz:

• rafiki
    odpowiedział(a)
    WM66, chodziło mi o 200 zł :P bo tego nie napisałeś PL jest, ale za ponad 2k

Zostaw komentarz:

• dawcio
    odpowiedział(a)
    WM66, spolszczenie mam ale tylko do centralnej elek. jakby co

Zostaw komentarz:

• WM66
    odpowiedział(a)
    dawcio, Teraz mam do O2 po Polsku i jakoś już się przyzywczaiłem Dlatego też chciałbym do O3 w wersji PL... Wiesz kto może to ogarnąć ? Spolszczyć. rafiki, No jakoś nie pomyślałem żeby dopisać że PL szukam.

Zostaw komentarz:

• rafiki
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez WM66
    rafiki, Tak tak widziałem PL za 2k złociszy Ale chodziło mi o wiesz taką do 200zł jak za wersję eng :P
    A widzisz, tego wcześniej nie mówiłeś :P Niestety, u Chińczyka dostaniesz po angielsku, niemiecku, francusku, ale po polsku nie

Zostaw komentarz:

• dawcio
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez WM66
    do 200zł
    chinol nie będzie PL ale można ''spolszczyć''

Zostaw komentarz:

• WM66
    odpowiedział(a)
    rafiki, Tak tak widziałem PL za 2k złociszy Ale chodziło mi o wiesz taką do 200zł jak za wersję eng :P Właśnie u mnie będzie MY2016 i nie wiem jak będzie z tym 15.7.0 bo nie chce kupić a potem będzie ze nie obsługuje albo że będzie tylko kilka opcji...

Zostaw komentarz:

• rafiki
    odpowiedział(a)
    WM66, oczywiście, że jest 15.7.3 PL Wszędzie widziałem informację, że do 15.7.2 obsługują auta do modelu 2015. Mam 15.7.0, ale nie mam pod ręką auta MY2016 żeby sprawdzić. Stawiam, że obsłużyć to obsłuży, może jedynie mieć ubogie labele zależnie od zmian MY2016

Zostaw komentarz:

• WM66
    odpowiedział(a)
    rafiki, Czyli 15.7.0 już obsługuje auta z 2016 ? Czy dopiero 15.7.3 ? I czy jest juz PL wersja ?

Zostaw komentarz:

• rafiki
    odpowiedział(a)
    WM66, najnowszy, czyli 15.7.x

Zostaw komentarz:

• WM66
    odpowiedział(a)
    Panowie kto powie jaki kabelek do O3 RS, tylko tak żeby mi odczytało z roku 2016. A może ktoś ma do sprzedania ???

Zostaw komentarz:

• micho_m
    odpowiedział(a)
    Dzięki kolego

Zostaw komentarz:

• Wojtenio
    odpowiedział(a)
    Dla bolero jest tak samo aux

Zostaw komentarz:

• micho_m
    odpowiedział(a)
    Panowie dołożyłem aux do Bolero i muszę je zakodować. Nie mam multifunkcji, mam parktornic i zwykła klimę. Jakie powinno być kodowanie? I gdzie tego szukać. Podjadę do gościa, który ma VCDS-a, ale totalnie nie ogarnia kodowania, nigdy tego nie robił i muszę wszystko wiedzieć

Zostaw komentarz:

• Romecky81
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez georgg
    Romecky81, poszedł e-mail.
    Dzięki, ale mam te same stery - nie idzie...
    W końcu zwątpiłem i reanimowałem starego lapka - z XP. Tam kabelek dodał się bez problemu. Auto przeskanowane, błąd poduchy skasowany

Ale i tak poszukam sterowników pod Win 10.
    Dzięki za zainteresowanie Panowie.

Zostaw komentarz:

• georgg
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez wojtekmmm1
    Witam.
    Wg mnie chodzi o to (a przynajmniej między innymi o to) czy system jest 32 czy 64-bitowy.
    U mnie działa na Win7 32-bit ale na Win7 64-bit już nie (właśnie nie pasuje sterownik)
    U mnie działało na Win 7 64-bit.

[ Dodano: Czw 25 Lut, 16 17:45 ]
    Romecky81, poszedł e-mail.

Zostaw komentarz:

• wesol
    odpowiedział(a)
    Wersja z jakimi wersjami programu vcds jest zależna od wsadu w interfejsie i tu aktualizacja nie przejdzie wiec i kabla nie uwali się.
    Kolega ma natomiast problem nie z programem vcds a ze sterownikiem do kabla pod 64 bity. O ile występuje takowy ster to będzie działał ale to trzeba pytać u źródła.

Czyli mamy trzy rzeczy: kabel, program na którym działamy, sterowniki kabla. Kabel składa się z interfejsu oraz z przejściówki na usb

Zostaw komentarz:

Pracuję...