Zamieszczone przez Enriquez
VCDS 10.6
Zwiń
X
-
Za chwilę wychodzi szesnastkaJuż Ross-Tech zapowiada co tam dołożyli.
Zostaw komentarz:
-
-
U mnie jeszcze niestety nie. Możecie wrzucić stery jakich używacie? + zrzut z menadżera urządzeń.
Kabel pojawia się jako 'Unknown Device' podpięcie do auta nic nie zmienia
Dzieki
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Maly745U mnie windows 10 64bit instalacja i działanie bez problemów
Zostaw komentarz:
-
-
U mnie windows 10 64bit instalacja i działanie bez problemów
Zostaw komentarz:
-
-
Udało się komuś zainstalować stery 64bit do Windows 10 ?
Podczas instalacji dostaje info: "Install Failed"
Update: Właśnie znalazłem - trzeba odznaczyć podpisywanie sterowników:
Zostaw komentarz:
-
-
no mój powinein tez juz dojechać wg trackingu bede w piątek w kraju to w weekend posparawdzam.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez krzyzakpmskrapi1980, Aliexpress, szukaj: VCDS 15.7, polecam od sprzedawcy: 7x24 UtopOBD ELECTRONIC CO. LTD
Jak na razie działa stabilnie i mogę również polecić.
Zostaw komentarz:
-
-
Ciekavy, thx za linka,już przeczytałem i ludziska piszą,że średnio się to sprawdza.
Zostaw komentarz:
-
-
Mam pytanie odnośnie aktywacji systemu pomiaru ciśnienia w oponach,a mianowicie co trzeba mieć,żeby aktywować tą funkcję?Czy potrzebne są czujniki ciśnienia w kołach?Ewentualnie jak to aktywować?
Zostaw komentarz:
-
-
Do wiekszosci rzeczy w O3 tez starczał 12.12.3, choc brakowało czasem opisow bajtow... Jak juz nowy masz kupowac, to raczej warto 15 - roznica w cenie to 1-2$, wiec tyle co wieczorne piwko...
Zostaw komentarz:
-
-
fan, opcja z ang.Kod:selective locking
piet, dla O2FL wystarczy Ci 12
Zostaw komentarz:
-
-
Pamiętajcie, że ten plik dotyczy golfa 5, więc de facto Octavii 2 PRZED liftem!
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez krzyzakpj23znowunadaje, Nie mialem zadnych problemow. Tak, kupowałem u UtopOBD. Zarowno 12.12.3 jak i 15.7
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez WojtenioA nie prościej użyć wujka Google Kodowanie VCDS .pdf 8) .
Zostaw komentarz:
-
-
j23znowunadaje, Nie mialem zadnych problemow. Tak, kupowałem u UtopOBD. Zarowno 12.12.3 jak i 15.7
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez krzyzakpKtos powyzej pytał o Chinczyka 15.7...
Kabelek i soft dziala sprawnie, testowane na mojej MY15 i MY14 maol73. Jedyne co, w zadnym z tych aut nie dzialala opcja odczytania przebiegu, ale nie wiem czy w oryginale to działa.. Nie mniej bity w LC sa ładnie opisane w koncu, adaptacje bez zmian, z tego co na szybko widzialem ta dluga liste...
Zostaw komentarz:
-
-
Enriquez, jako pdf jest na pewno na a3club. Ja osobiście ściągnąłem to chyba z chomika...
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez EnriquezZa chwilę się odezwie autor tego zestawienia i będą kłopoty. Nie raz się wkur...ł o kradzież i zamieszczanie tego gdzie popadnie.
Zostaw komentarz:
-
-
Za chwilę się odezwie autor tego zestawienia i będą kłopoty. Nie raz się wkur...ł o kradzież i zamieszczanie tego gdzie popadnie.
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: