VCDS 10.6
Zwiń
X
-
Jeśli chcesz CH/LH da się to zrobić, montując nowy włącznik z modułem BT patrzyłem u majfrendów koszt coś koło 200 zł max, ja co prawda nie mam tego ale widziałem obrazki z telefonu
-
-
Czas świecenia ustawiasz w adaptacjach.
Pozycja przełącznika nie ma tu znaczenia. Mrugasz dlugimi wychodzisz z auta i startuje CH. Można ustawić czy ma sie włączać po wylączeniu zapłonu lub otwarciu drzwi.
Zostaw komentarz:
-
-
Ok, w takim razie mam dwa pytania:
1) ustawieniach VCDSa (pierwsze zdjęcie powyżej) mam zaznaczone odliczanie czasu CH od momentu otwarcia drzwi - więcej zyskam czasu świecenia na dojściu, nie będzie z tym problemu?
2) czy włącznik/wyłacznik świateł powinien być w jakiejś szczególnej pozycji? Czy po prostu po zaparkowaniu samochodu wyłączeniu silnika przed wysiadką z samochodu mrugam światłami (nie ważne położenie wyłącznika świateł) otwieram drzwi i startuje CH?
Zostaw komentarz:
-
-
To możesz tylko zakodować CH i po mrugnięciu długimi przy wychodzeniu z auta będzie działać
Zostaw komentarz:
-
-
Jak nie masz czujnika deszczu/zmierzchu to LH/CH nie będzie działać.
Coming Home mozna jedynie włączyć przez mrugnięcie dlugimi. Bajt 12, bit 2 o ile dobrze pamiętam.
Zostaw komentarz:
-
-
Witam, Panowie włączyłem w swojej skodzie funkcje Coming Home, Leaving Home ale niestety światła nie palą się zarówno przy wysiadaniu jak i przy wsiadaniu (nieważne jak są włączone bity 0 i 2 w bajcie 12 . Poniżej dołączam fotki.
Nie wiem co to jest za funkcja pod bitem 4 w bajcie 17? Czy może ona powinna być włączona?
Samochód: skoda octavia II FL, 2010 kombi
IMG_20181014_195851.jpgIMG_20181014_195923.jpg
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez mivhalf Zobacz wpisa próbował ktoś aktualizować lub uruchamiać wersję polską vcds na chinskim kabelku?? Kupiłem i dotarł po 3tygodniach. chodzi super w porównaniu do 309.1. i działa na win 10 x64
Zostaw komentarz:
-
-
a próbował ktoś aktualizować lub uruchamiać wersję polską vcds na chinskim kabelku?? Kupiłem i dotarł po 3tygodniach. chodzi super w porównaniu do 309.1. i działa na win 10 x64
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez mivhalf Zobacz wpisKupowałeś czy poprostu znalazles?
Zamieszczone przez mivhalf Zobacz wpisSłyszałem żeby nie kupować u tych co nie mają ocen.w sensie aukcja nie ma ocen
Zostaw komentarz:
-
-
Kupowałeś czy poprostu znalazles? Słyszałem żeby nie kupować u tych co nie mają ocen.w sensie aukcja nie ma ocen
Zostaw komentarz:
-
-
-
Zamieszczone przez mivhalf Zobacz wpisa jeśli kupię coś takiego to czy na tym będzie chodził VCDS jakikolwiek na win10??
Zamieszczone przez mivhalf Zobacz wpisczy lepiej kupić to i mieć spokój?
Zostaw komentarz:
-
-
Witam
a jeśli kupię coś takiego to czy na tym będzie chodził VCDS jakikolwiek na win10??
czy lepiej kupić to i mieć spokój?
Aktualnie używam vag-com 309.1(kupiony 7lat temu) i maszyny wirtualnej.
pozdrawiam
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez bohen Zobacz wpisTylko zastanawiam się dlaczego miałby nie obsługiwać golfa 6 a już O2 FL tak, skoro to jest to samo??
opis.jpg
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez bohen Zobacz wpisTylko zastanawiam się dlaczego miałby nie obsługiwać golfa 6 a już O2 FL tak, skoro to jest to samo??
Zostaw komentarz:
-
-
Tylko zastanawiam się dlaczego miałby nie obsługiwać golfa 6 a już O2 FL tak, skoro to jest to samo??
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez bohen Zobacz wpisPanowie co może być przyczyną, że VCDS 15.7 nie chce się połączyć z golfem 6 (brak komunikacji po CAN)?? Od razu zaznaczam, że to nie chodzi o mój kabel, tylko kumpel z drugiego końca Polski kupił niedawno kabel na Ali i nic nie może nim zrobić w swoim Golfie.
Zostaw komentarz:
-
-
Panowie co może być przyczyną, że VCDS 15.7 nie chce się połączyć z golfem 6 (brak komunikacji po CAN)?? Od razu zaznaczam, że to nie chodzi o mój kabel, tylko kumpel z drugiego końca Polski kupił niedawno kabel na Ali i nic nie może nim zrobić w swoim Golfie.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez JohnnyRemy Zobacz wpiswitam u kogo dostane vcds 15.7 z kablem?
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: