Wymiana sterownika centralnej elektryki - fotorelacja
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez krzynol Zobacz wpisR nie
po co kombinować
Zostaw komentarz:
-
-
Zostaw komentarz:
-
-
Heja.
Mam O2 2006r. 2.0FSI.
Teraz siedzie 3C0937049E. Chciałbym założyć 3C8937049R. Wychodzi jakieś 150zł.
Wersja R to złoty środek między kosztami a wyposażeniem.
Czy jednak warto dokładać do nowszego sterownika? Dodam, że nie zamierzam nic dokładać. O2 ma wszystko co chcę...
Zostaw komentarz:
-
-
-
Incubus1995 poczytaj najpierw o doborze BCM a dopiero bierz się za szukanie , po pierwsze masz O2FL więc w grę wchodzi tylko opcja z serii 86 z literką G ( ma piny do DRL ) , no i piszesz że był 85L więc bez elektrycznych szyb z tyłu czyli PR- 4R5 , i teraz dopiero możesz dobierać to co Ci potrzeba . Czyli seria 86 G , lub 87 A,E,P,H i te najnowsze AB ,AE, AG,,AL itd . oczywiście zwracać uwagę czy mają PR 4R5 . W doborze kieruj się też softem im wyższy tym lepszy.
Zostaw komentarz:
-
-
Tylko z tego co wyczytałem w tym poście z rodzajami BCM to w zwykłym 86 nie ma pinow 28,27,26 w białym A to jest od centralnego zamka z tylu
Zostaw komentarz:
-
-
Incubus1995 wg mnie ten ci wystarczy. Jest w wersji High
Zostaw komentarz:
-
-
087E ok 380zł skoro masz 086 za 80zł to bierz (piszesz że 300zł droższy jest 087E)
Zostaw komentarz:
-
-
Incubus1995 zobacz do poniższego poradnika. Masz dokładną rozpiskę BCMKorzystając z tego, że kolega podesłał tabelę z rodzajami BCM postanowiłem zebrać info w jeden post Proszę moderatorów o podklejenie tematu https://images91.fotosik.pl/116/db7ee4cf4498d797gen.jpg Najpierw rozłożenie styków we wtyczkach: A - Złącze, 52-stykowe (czarne) T52aa: 1 T52aa/1 - Wejście – zacisk 30
Zostaw komentarz:
-
-
Ale to zwykły 86 nie będzie chodził bo różnica w cenie jest 300zl
Zostaw komentarz:
-
-
Ma to sens jeżeli 086 będzie działać bo różnica cenową to 300zl
Zostaw komentarz:
-
-
Źle mnie zrozumieliscieJa sam zamontowalem halogeny,wymieniłem wlacznik i podciagnalem wiązka do bordnet, ale źle popatrzyła i właśnie ten mój ma końcówkę 85 I nie ma pinow pod halogeny , chodzi mi o to czy wystarczy jak wymienię na taki z końcówką 86 czy szukać jeszcze z jakąś literka
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Incubus1995 Zobacz wpisCzyli jak dobrze rozumiem z tego tematu to jeśli posiadam Octavię II FL mint 1.6 BSE z bordnet-em o kodzie 1K0 937 085 I zamontowane halogeny to wystarczy wymienić na 1K0 937 086 I załączyć w vcds i będzie wszytko banglać?
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: