[FAQ] - Spis modyfikacji O2

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• leonn
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez spj Zobacz wpis
    Jaka jest Twoja decyzja?
    spj ostatnio na nartach złamałem kretacza wielkiegoto mam teraz trochę czasu na L4
    Tak, to ostatnio wyszło różnie, ale najnormalniej by było jak by autor tematu miał możliwość edytowania własnego tematu, tak jak jest w innych tematach
    Pogrzebie w moim archiwum i dam Ci znać

Zostaw komentarz:

• spj
    odpowiedział(a)
    leonn u administratora udało mi się wywalczyć, że pojedynczy post może być dłuższy niż 20 000 znaków, tego chciałeś
    Co do blokowania edycji posta, to tego nie przeskoczymy, bo, bez wchodzenia w szczegóły, ma to swoje uzasadnienie.
    Jak masz linki poprawne, to wstawiaj nowy wątek i wklejaj, jak będziesz chciał edytować, to wrzucaj kolejnego posta w nowym wątku, pisz do mnie PW, a ja (jako moderator) umieszczę to w pierwszym wpisie i zrobię porządek.
    Ja jestem gotowy do współpracy z Tobą, aby Ci ułatwić jak mogę Twój wkład w forum.
    Jaka jest Twoja decyzja?

Zostaw komentarz:

• wojtasmazi
    odpowiedział(a)
    A założenie nowego tematu i poproszenie moderatora o zablokowanie/usunięcie tego ??

Zostaw komentarz:

• leonn
    odpowiedział(a)
    Probowałem reaktywować ten temat, ale ustawienia forum są takie, że autor tematu nie może go edytować więc dałem spokój. No chyba, że teraz coś się zmieniło.

Zostaw komentarz:

• wojtasmazi
    odpowiedział(a)
    Fajnie gdyby ktoś ogarniety w tym poświęcił swój bezcenny czas i ogarnął to na nowo...

Zostaw komentarz:

• leonn
    odpowiedział(a)
    Po migracji na vBulletin ze starego forum, adresy, zdjęcia i część postów zagineła bezpowrotnie.

Zostaw komentarz:

• Marcin1sto
    odpowiedział(a)
    Czemu żaden link mi nie dziala?

Zostaw komentarz:

• leonn
    odpowiedział(a)
    spj oczywiście że możemy to nawet na cztery ręce robić przez trzy miesiące, ale chyba nie o to chodzi.
    Jak znajdę chwilę to spróbuję jeszcze coś podziałać, ale wolał bym mieć jakiś wpływ na temat, a nie wiecznie do kogoś o coś pisać bez odpowiedzi.

Zostaw komentarz:

• spj
    odpowiedział(a)
    leonn trzeba sobie jakoś radzić, moja propozycja jest taka byś tworzył (kolejne posty w wątku) kopie tego co chcesz edytować (klikasz "Cytat" i usuwasz znaczniki QUOTE), jak skończysz to dasz znać i zrobimy porządek z tematem, usuniemy co trzeba i wyedytujemy pierwszy post i będzie OK, tyle moderator może
    Fajnie jakbyś zaczęty temat dokończy Trzymam za to kciuki

Zostaw komentarz:

• leonn
    odpowiedział(a)
    spj wszystko fajnie, ale nie mogę nic zrobić w tym nowym temacie, bo nie mam opcji edytuj post lub usuń post w tym dziale.
    Pisałem do Administracji i do dzisiaj nic nie słychać.
    Trudno coś zrobić jak się nie ma uprawnień do edycji własnych postów, czy tematów.

Zostaw komentarz:

• spj
    odpowiedział(a)
    leonn limit z 20k został zmieniony na 50k

Zostaw komentarz:

• leonn
    odpowiedział(a)
    To może Puchacz by coś na to poradził?
    Tak mi się wydaje że bez sensu otwierać temat FAQ i dzielić go na kilka postów, lepiej wygląda w całości.

Zostaw komentarz:

• spj
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez leonn Zobacz wpis
    Ja widzę wyjście w zlikwidowaniu limitu
    Tylko musi to zrobić moderator
    Z tego co wiem moderator nie ma takiej mocy sprawczej

Zostaw komentarz:

• leonn
    odpowiedział(a)
    Ja widzę wyjście w zlikwidowaniu limitu
    Tylko musi to zrobić moderator

Zostaw komentarz:

• spj
    odpowiedział(a)
    Podjąłem próbę, ale nic z tego nie będzie.

Macie jakiś pomysł?
    Podzielić na więcej postów, tak aby nie przekroczyć limitów

Zostaw komentarz:

• leonn
    odpowiedział(a)
    Podjąłem próbę, ale nic z tego nie będzie.

erro.jpg

Przekroczono maksymalną liczbę znaków, a jeszcze nie wszystkie adresy są dodane.

Moderatorzy co z tym fantem zrobić? Macie jakiś pomysł?

Zostaw komentarz:

• leonn
    odpowiedział(a)
    Ok, mam teraz trochę wolnego czasu, więc spróbuje aktywować te linki.

Zostaw komentarz:

• Enriquez
    odpowiedział(a)
    Skopiuj mój pierwszy post i załóż swój temat, kontynuując ten wątek.
    Mnie niestety ciężko się porusza po tym forum i nie będę już kontynuował tego przedsięwzięcia.

Zostaw komentarz:

• leonn
    odpowiedział(a)
    A to tutaj jeszcze ktoś bany rozdaje? Kto to taki nie dobry jest?

Też mam swoją liste tematów bo szukanie po całym forum to porażka.
    Może niech Enriquez się wypowie bo to jego temat i pomysł jest.

Zostaw komentarz:

• georgg
    odpowiedział(a)
    ps. georgg co to masz za dwie czerwone kreski pod nickiem?
    Moja "zła" reputacja.

Mogę tu jeszcze wkleić kilka linków do modyfikacji, które kiedyś odnalazłem, i które będzie można podpiąć do I postu.

Zostaw komentarz:

• GS_Mati
    odpowiedział(a)
    leonn te kreski pod nickiem to reputacja, więcej na ten temat w shoutboxie jest A co do Faq to postaram się odświerzyć

Zostaw komentarz:

• leonn
    odpowiedział(a)
    Pany może by warto reaktywować ten temat?
    Czego jak czego, ale Faq i aktywnych linków (o zdjęciach juz nie mówię) to mi bardzo brakuje, a z tym szukaniem w szukajce na tym nowym forum to bywa różnie.

Enriquez czy masz czas i ochotę jeszcze raz się tym zająć?

​​​​​​​ps. georgg co to masz za dwie czerwone kreski pod nickiem?

Zostaw komentarz:

• georgg
    odpowiedział(a)
    VAG / VCDS

Kodowanie dużo opisów do O2 - started by neck99 - odnaleziony link - http://forum.octaviaclub.pl/forum/oc...mi-i-filmikami

Koła i opony

TPMS w O2FL 2011+ ---> Reset z Maxi Dota - odnaleziony link - http://forum.octaviaclub.pl/forum/oc...przycisku-2011
    Ostatnio edytowany przez georgg; 28340.

Zostaw komentarz:

• georgg
    odpowiedział(a)
    Silnik

Short Shifter - Started by Enriquez - odnaleziony link - http://forum.octaviaclub.pl/forum/oc...-short-shifter

Jednomas do BXE - by navigator - odnaleziony link - http://forum.octaviaclub.pl/forum/oc...jednomas-w-bxe

Body Kit

Wymiana uszczelek drzwi - fotorelacja by kropeck - odnaleziony link - http://forum.octaviaclub.pl/forum/oc...ch-fotorelacja

VAG / VCDS

VCDS 10.6 - by Enriquez - odnaleziony link - http://forum.octaviaclub.pl/forum/octavia-ii-octavia-ii-fl-octavia-ii-tour-1z/how-to-faq-poradniki-foto-i-videorelacje-aa/25170-vcds-10-6
    Ostatnio edytowany przez georgg; 28340.

Zostaw komentarz:

• georgg
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez roberta Zobacz wpis
    to jest twoje zdanie, a ja mam taki bo zawsze widzę to (i nie czepiaj się literówki bo to akurat tak specjalnie napisałem)
    Ale czego ja się niby czepiam?

Proponuję sprawdzić i wpisać słowo np. osłona lub chłodnica (nawet z polskimi znakami) i pojawią się wyniki.

Zostaw komentarz:

Pracuję...