W najbliższym czasie planuje założyć grzane spryski do siebie (sterowane z CECM), tylko potrzebuję numer pinu do wtyczki CECM. Może ktoś poratować??
Mam pod ręką piny N 907 647 01 ale nie wiem czy podejdą.
kucykspeedway, Wskazania w blokach pomiarowych jak najbardziej prawidłowe czyli widać że napięcie ze sterownika wychodzi , sprawdź na dyszach czy są ciepłe ale nie od góry tylko weź palcem pod otwory do spryskiwania tam będą ciepłe .Oczywiście silnik musi troszkę popracować .
Sprawdzałem tak u siebie i jest OK , wyraźnie czuć ciepło .
sparrov, masz ciepłe spryski ??? czuć ich nagrzanie przy dotyku ??
pytam, bo jestem po montażu i niestety, ale cały czas są zimne. Po odpaleniu silnika napięcie w blokach pomiarowych się pojawia, ale ja różnicy nie widzę/czuję
możecie zerknac na poniższe screeny, czy all jest ok:
niedziela67, daj znać czy Ci trybi. U mnie w FL na 087 nie chcą grzać.
Nie mam jeszcze finalnie sprysków ale na wtyczkach napiecie jest wiec powinno hulać.
Aby wpiąć sie w czarna wtyczkę trzeba mieć mniejszy pin niż te przy spryskach.
Warunki grzanie przy temperaturze spadkowej to 9,5 stopnia i mniej , a wyłączenia grzania to przy wzroście 12,5 stopnia . Sprawdź dokładnie czy w dobry pin wpiąłeś -kostka czarna A pin 4 + kodowanie bajt 12 bit 6 .
No chyba że faktycznie ten sterownik tego nie obsługuje , u mnie jest 86J i hula aż miło .Wcześniej sprawdzałem miernikiem czy załącza .
Zostaw komentarz: