Też mam zalanego Psik -psika - wcale aż tak źle nie pachnie :P Wcześniej miałem jakiś najtańszy z Reala, to myślałem że padnę jak go otworzyłem... W aucie po psiknięciu też nie szło wytrzymać.
płyn do spryskiwaczy...
Zwiń
X
-
Co do płynu z Biedronki to zastanawiam się ile trzeba biednych biedronek zby z nich tyle płynu wycisnąć :lol:
Co do płynu z Castoramy to parę lat temu uzywałęm i był OK
Teraz tankuja auto firmowe na BP i kupuję ich płyn ale ostatnio zakupiłem po 14 zł. Pan Samochodzik i jest dużo lepszy- dwa razy tańszy i ma 5 l a nie 4,5 jak na BP.
Pan Samochodzik kiedyś także dobrze wypadł w testach Auto Świata.O III 4x4 2,0TDI Elegance+dynamic+amazing+GSM i inne
Poprzednia O II FL 2.0 TDI elegance + dynamic
Komentarz
-
-
Gość
ja tam nie zwracam specjalnie uwagi na zapach i do tanich ktore do tej pory kupowalem nie mam zastrzezen, nawet lubie zapach denaturatuW firmowych autach to nawet i wodke mialem w zbiorniku, od starogardzkich po finlandie.
Komentarz
-
Zamieszczone przez JerzyM73Co do płynu z Biedronki to zastanawiam się ile trzeba biednych biedronek zby z nich tyle płynu wycisnąć :lol:
Co do płynu z Castoramy to parę lat temu uzywałęm i był OK
Teraz tankuja auto firmowe na BP i kupuję ich płyn ale ostatnio zakupiłem po 14 zł. Pan Samochodzik i jest dużo lepszy- dwa razy tańszy i ma 5 l a nie 4,5 jak na BP.
Pan Samochodzik kiedyś także dobrze wypadł w testach Auto Świata.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez pstrykaczJa ostatnio kupiłem jakiś tam 2l z Tesco, ale wali niemiłosiernie, muszę go wypsikać i dolac cos o normalnym zapachu :P:diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Golas27W firmowych autach to nawet i wodke mialem w zbiorniku, od starogardzkich po finlandie.
Zamieszczone przez KabraxisJa firmówke tankuje na Orlenie i tam płyn wali tak
Komentarz
-
-
Gość
Zamieszczone przez wojciech_no tak, pic za kolkiem nie mozna, to trzeba sie zadowolic wachaniem
a na serio to czasem cos sie stlucze na pace i uwierz rzadko kiedy sie wyleje cale, wiec sru do zbiornika bo z plynami to u nas roznie na firmie.
Komentarz
-
Hej klubowicze
Byłem dzisiaj na zakupach w biedroncePłyn był jeszcze tańszy 6zł za 4 litry
Ale co ciekawe zabrakło mi gotówki, a w biedronce nie ma możliwości płacenia kartą. Poszedłem do bankomatu na bp (bo jest zaraz koło biedronki). Patrzę płyn bp prestige z nano technologią, parametry i producent identyczny jak tego z biedronki cena 19,99zł za 2l, w promocji 2*2l 35,99zł
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KarqlHej klubowicze
Byłem dzisiaj na zakupach w biedroncePłyn był jeszcze tańszy 6zł za 4 litry
Ale co ciekawe zabrakło mi gotówki, a w biedronce nie ma możliwości płacenia kartą. Poszedłem do bankomatu na bp (bo jest zaraz koło biedronki). Patrzę płyn bp prestige z nano technologią, parametry i producent identyczny jak tego z biedronki cena 19,99zł za 2l, w promocji 2*2l 35,99zł
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
W Lidlu jest teraz płyn zimowy w promocji 5l za 7,77 zł. Ostatnio był test płynów w motorze i auto świecie i Lidlowy zajął 4 miejsce. Temp. zamarzania -20 C, przyjemnie pachnie, i dobrze przeciera szyby, ogólnie polecamNajgorszy, który miałem to Fairline,Task z makro (smród nie do wytrzymania), najlepszy sonax i shell
Komentarz
-
-
kross12
Nie polecam płynu z biedry, używałem w drugim aucie i mam plamy na lakierze, ewidentnie od płynu bo mam zacieki na masce które ida od spryskiwaczy, poza tym szybę i dach również. Koledzy z cds-autospa doradzili jakąś pastę która pomogła ale niestety na szybie dalej mam zacieki, używałem też płynu Catrola Premium czy jakoś i jest dokładnie to samo. Wie ktoś jak sobie poradzić z tymi zaciekami na szybie? Co oni dolewają do tych płynów że taki syf zostaje na szybie i lakierze?
Komentarz
-
Zamieszczone przez kross12Nie polecam płynu z biedry, używałem w drugim aucie i mam plamy na lakierze, ewidentnie od płynu bo mam zacieki na masce które ida od spryskiwaczy, poza tym szybę i dach również. Koledzy z cds-autospa doradzili jakąś pastę która pomogła ale niestety na szybie dalej mam zacieki, używałem też płynu Catrola Premium czy jakoś i jest dokładnie to samo. Wie ktoś jak sobie poradzić z tymi zaciekami na szybie? Co oni dolewają do tych płynów że taki syf zostaje na szybie i lakierze?
Komentarz
-
-
kross12
mirek_p11, no to mam to samo, zacieki zrobiły się latem na szybach też miałeś?
Co dokładnie pomogło?
Komentarz
-
Zamieszczone przez mirek_p11W Lidlu jest teraz płyn zimowy w promocji 5l za 7,77 zł. Ostatnio był test płynów w motorze i auto świecie i Lidlowy zajął 4 miejsce. Temp. zamarzania -20 C, przyjemnie pachnie, i dobrze przeciera szyby, ogólnie polecamNajgorszy, który miałem to Fairline,Task z makro (smród nie do wytrzymania), najlepszy sonax i shell
http://img843.imageshack.us/f/p1050033o.jpg/
Komentarz
-
-
kross12
piotrek_os, ten płyn jest spoko, nie śmierdzi, dobrze myje szybę i jest tani, ale syf na lakierze i szybie nie zachęca.
Komentarz
-
Gość
kross12 takie zacieki nie tylko po plynie z biedronki zostaja, kolega do mondeo kupuje raczej na stacjach "firmowe" plyny, a ma takie zacieki ze masakra, niestety tez ma dysze na masce, ja uzywam roznych plynow, ale zawsze marketowych i oczywiscie problem maski mnie nie dotyczy, ale z czasem zrobil sie lekki nalot na dachu. umylem auto i uzylem politury (pewnie i glinka pomoze), potem nalozylem wosk i ani sladu. Ale jak pisalem uzywal roznych marketowych plynow i tylko raz zauwazylem ze zostal jakis nalot. W sumie nie ma co uogulniac kazdy wlewa co ma pasuje, ale odnoszac sie do testu podanego przez kolege wyzej wychodzi na to ze nie zawsze oplaca sie przeplacac.
Komentarz
Komentarz