Zamieszczone przez piotrek_gdy
[O2] Gumowe i gumowo-metalowe elementy zawieszenia
Zwiń
X
-
u mnie w bkd jak kupiłem auto z przebiegiem około 60kkm to cos tam wymieniłem, teraz mam 115kkm i zawias zdrowy, byłem go ostatnio wytrzepac i spokójsuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piramidau mnie w bkd jak kupiłem auto z przebiegiem około 60kkm to cos tam wymieniłem, teraz mam 115kkm i zawias zdrowy, byłem go ostatnio wytrzepac i spokójsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBszkoda, zmień koła z 17" na 16" i problem tulei zniknie
dodatkowo ostatnio poleciał mi lewy czyli ten teoretycznie mniej narażony.
zobaczymy.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdamBszkoda, zmień koła z 17" na 16" i problem tulei zniknie
to tak samo jakby mniej jeździć to też na dłużej starcza :wink:przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
co za pytanie w ogóle
tak, 60kkm zwłaszcza w mieście to już dobry moment na małą restaurację.
ale Twoje auto jest chyba bardziej "rodzinne" niż moje a robi się BARDZO sztywno :idea:
po wymianie na zimówki mogę powiedzieć Ci czy to jest akceptowalny poziom na 16.
Rodzinka powozi się też leonkiem który jest sporo "sztywniejszy" niż O2 wiec przeżyją tym bardziej, że Ty masz też inne amorki a ja na razie zostanę na serii chce powymieniać tylko gumowe elementy w zawieszeniu bo już słyszę pukanie stukanie jak się przejeżdża przez dziury albo podjeżdża pod krawężnik szczególnie na skręconych kołach.O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loruKupiłeś komplet czy wyciskaliście ? a co do kosztów to poproszę pw jak można.
a może 85... :roll:
za cholerę nie pamiętam w każdym razie nie dużo.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez czyzyk64ja płaciłem po 42 zł/szt, jest troche z tym pierdzielenia, ale mysle ze warto , juz wcisnieta ( jako całość ), to demontaz starej i montaz nowej zajeło mi ok. 1,5 h / strone. trzeba miec troche kluczy, 16 i 18 , ja uzywałem sciagacza do lozysk, i do przodu :lol:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez czyzyk64szkoda, znaczy sie sama praca, czy tuleje?, Praca to przyjemność , a tuleje nie wygladaly najlepej. :szeroki_usmiechsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
[O2] Gumowe i gumowo-metalowe elementy zawieszenia
Witam
Czy mógłby ktoś zerknąć do etki i wstawić takie ładne zdjęcie przedniego zawiasu z numerami, jak te tyłu ze strony 3 ?
Niestety czeka mnie regeneracja przodu i tyłu, a etki nie posiadam, byłbym bardzo wdzięczny, a tu tylko przód fabii
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez czyzyk64ja płaciłem po 42 zł/szt, jest troche z tym pierdzielenia, ale mysle ze warto , juz wcisnieta ( jako całość ), to demontaz starej i montaz nowej zajeło mi ok. 1,5 h / strone. trzeba miec troche kluczy, 16 i 18 , ja uzywałem sciagacza do lozysk, i do przodu :lol:
właśnie dzisiaj kupiłem i nie wiem czy samemu się męczyć czy nie :? chciałbym wymienić przy okazji te przednie
a jak z ta geometrią, robiłeś :?:
Komentarz
-
-
Ja tez chetnie bym zalozyl te od Ibizy, ale jakos tak na zime szkoda ...
Po zimie zrobie standardowo to co zawsze z nowym autem ... wymienie cale zawieszenie moze akurat cos z tylem sie wyklaruje - co wsadzic, aby bylo lepiejByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
Komentarz