Zamieszczone przez kusnier
[O2] Nowe felgi dla szkodnika
Zwiń
X
-
Spokojnie wejdą i będą pasowały. Jeszcze jaka szerokość felg. Jak już to bierz et45. Ja mam 17 j7 et 45 i są ok.
-
-
Hej, jak myślicie do O2fl kombi granat będą pasować?
szukać czegoś innego, może gdzieś taniej takie znajdę, co myślicie? : )
Felgi Link
Zostaw komentarz:
-
-
Trigger, po sezonie zimowym moje 17" Zenithy bedą do opchnięcia.
Zostaw komentarz:
-
-
No właśnie na olx się widziałem właśnie zenith za 900 z gumami ale były podejrzane, na pewno do renowacji. Nie miałem z kim ich sprawdzić czy nie były też gdzieś klejone. No szkoda poczekamy zobaczymy.
[ Dodano: Czw 19 Lut, 15 11:16 ]
Generalnie jak by ktoś widział to niech krzyczy albo chociaż pisze na forum
Zostaw komentarz:
-
-
Podaruj sobie te felgi, bo to typowa konstrukcja na bazie ryżu i smażonych warzyw z dalekiego wschodu. Moim zdanie lepiej szukać używek i to w miarę blisko, aby można było podjechać i je obejrzeć. Nie wiem gdzie szukasz, ale tutaj masz pierwsze z brzegu:Zamieszczone przez TriggerCzy w ogóle ktoś widział gdzieś Zenith'y w rozmiarze 17? Ja tylko coś takiego...
Wolał bym jednak oryginalne nawet używane.
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
Zostaw komentarz:
-
-
co to za cena hehe, kiedys na naszym forum ktos sprzedawał Trifidy z oponami (5mm) za 1200zł jak dla użytkowników forum ocp. Za 2k to kupisz używke co chcesz do tego dobre opony dorzucą
Szczerze to nie wiem kto kupi "oryginalne" felgi do O2 za ponad 2k, do tego używki... Ja swoje, co prawda zacofane troche bo z S1, żadnej rysy nawet nie ma jak nowe, proste itp itd z oponami(dwie 6,5mm, dwie 2mm) dałem 900zł, czy 800 nie pamietam juz 
Trzeba tylko wyhaczyc dobrą oferte, bo widziałem Solidy za 1600zł bez opon, to jakbym wyjebał 700zł w błoto albo i wiecej ....bo jesli jeszcze 50-100zł to pół biedy, ale prawie 1000zł to juz nie żarty
Zostaw komentarz:
-
-
Trigger,
Te pierwsze zapomnij ze widziałeś... chiński szajs nie warty uwagi byla o tych felgach juz mowa na forum
Drugie tez podejrzanie tanie jak na 17` dla mnie podejrzane ...
Tu oryginały http://allegro.pl/skoda-superb-felgi...081884153.html
Tu używki http://allegro.pl/felgi-aluminiowe-1...097983872.html
jedne i drugie sporo ponad 2000zl
Zostaw komentarz:
-
-
Czy w ogóle ktoś widział gdzieś Zenith'y w rozmiarze 17? Ja tylko coś takiego...
Wolał bym jednak oryginalne nawet używane.
Zostaw komentarz:
-
-
pytam tak , bo chętnie bym zwiększył szerokość opony a profil wysoki też chce mieć
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez LUKIkusnier, jak stalówki to rozumiem szesnaście cali
oem parametry to
6.5x16 ET50
opona 205 55 16
tak 16 cali
a czy na tą felgę podejdzie np 215 55 16 ?
dzięki
Zostaw komentarz:
-
-
kusnier, jak stalówki to rozumiem szesnaście cali
oem parametry to
6.5x16 ET50
opona 205 55 16
Zostaw komentarz:
-
-
a jakie musi mieć parametry felga do o2 fl ?
tzn jakie et ? (stalówki)
Zostaw komentarz:
-
-
pytanie do fachowców czy do mojej O II Tour II wejdzie
16" profil 55 szerokości 205 osadzenie ET 45 ( 7Jx16H2 ET 45 )
- właśnie te ET 45 czy da rade do tarcz przód i tył
tym bardziej ze opona zimowa
Zostaw komentarz:
-
-
czy felgi 3T0 601 025D (superb) 17 7,5j et 49 wejdzie do octavi II??
wrzucilem do kalkulatora i wyskoczylo mi -32mm od wewnatrz i +6mm od zewnatrz wzgledem zimowek…
i teraz juz nie wiem czy bedzie ok czy nie.
dzieki za pomoc
Zostaw komentarz:
-
-
ja osobiscie bym wolał zostac przy 18, zmiana na 17 praktycznie nic nie da. 16 cali już by było bardziej komfortowo, ale i wygląd zupełnie inny, byłbys nie usytasy przechodząc z 18 na 16 patrzac na auto
. Pozatym na 18 to już chyba inny profil opony idzie w Octavii 35-40,nie 45.
Tak btw. To napewno 18?
Mi to wygląda na 17 8)
Zostaw komentarz:
-
-
-
TAK. Śruby od stalówek pasują do oryginalnych fel.Zamieszczone przez obrusNa wiosnę zagoszczą u mnie nowe Iliasy 16' z O3 i Dunlopy sp sport blueresponse. A tak wogóle, czy ori śruby od stalówek będą pasować?
Zostaw komentarz:
-
-
Na wiosnę zagoszczą u mnie nowe Iliasy 16' z O3 i Dunlopy sp sport blueresponse. A tak wogóle, czy ori śruby od stalówek będą pasować?
Zostaw komentarz:
-
-
To moje Kochane 1.8T w quattro a koło jest (było) ori z rs6 c5 19/9 guma 235/35 - tarło w uj ale jak one pieknie się prezenowały- bardzo bym chciał takie w szkodniku upchać ale .............Zamieszczone przez Edisone89marcin607, co to za felgi w a4 w podpisie twoja ? ile cali ?
[ Dodano: Czw 22 Sty, 15 07:47 ]
omega2010 daj foto jak się auto teraz prezenci? obniżałeś coś?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez LUKIomega2010, a przeczytałeś chociaż kilka stron tego tematu...
jest sensZamieszczone przez omega20101. Czy jest sens zakładania takich felg w octavi combi 1.6 TDI 105 km ?
oem 225/40/18Zamieszczone przez omega20102. Jeśli jest sens to jakie opony założyć 205x40x18 czy 215x40x18 lub 225x40x18?
nie dostaje (wiem z doświadczenia a nie z forum.pierdolenie.onet.pl)3. Jak bardzo dostaje zawieszenie na naszych drogach od użytkowania takich felg ?
oczywiście, że ruszyszZamieszczone przez omega20104. Czy z takimi felgami rusze z miejsca ? Mocno spadają osiągi ?
osiągi delikatnie spadną, ale tym bym się nie przejmował
Nie ma to jak porada mądrego człowieka
Zrobiłem moda w M-Tronic założyłem 18 rs i opony 225x40x18 i czuje ze samochód żyje
nigdy już nie założę wezszych opon luksusowe prowadzenie ubytków w komforcie jakoś zbytnio nie zauważyłem. Dzięki za bardzo dobrą podpowiedź .
Zostaw komentarz:
-
-
Ja mam aluski od superba I to ciężkie są cholery. Całe koło waży 23,5kg. Sporo winy pewnie jest w oponach które są wzmocnione i z rantemZamieszczone przez omega2010To mi teraz dałeś zagadkę
. Ciekawe ile ważą orginalne 15 a ile waży orginalna od rs 18
Zle ci powiedziałem z tą wielkoscią koła, przecież srednica sie nie zmienia(+- kilka mm), ale masywnosc koła juz tak
bo co innego kapec 195 a co innego 235 i więcej
Zostaw komentarz:
-

Zostaw komentarz: