Zamieszczone przez Toggor
[O2] Nowe felgi dla szkodnika
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez ToggorPanowie , fantazja mnie trochę nie poniosła ?
http://www.felgi.pl/felga/bbs/sr-gra...2eM22Cd9Djddg=
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwdaj 20. ale kup z dobrej firmy .Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
Jestem już zdecydowany na 16 i celuję w ori. Wiem, że ich et estetycznie może i nie powala, ale wzory skodowskie są dla mnie całkiem całkiem. Mam pytanie, czy felgi dedykowane do O III będą pasowały do mojej O II, jest mala różnica w et. Niestety Pan w ASO nie by w stanie mnie w tej kwestii oświecić... hm, nieco dziwne, ciekawe czy potrafi rozróżnić chociaż te dwa modele
Komentarz
-
-
marpol, a jakie są te różnice bo nie chce mi się szukać..?
ale na bank będą pasować.
z tym ze faktycznie poszukał bym czegoś z alcara , ronala , riala zamiast ori byle jakich.O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hotrainZamieszczone przez dede_adamjest promo w skodzie na felgi zenith 7x17 i zastanawiałem się czy 225 nie będzie za szeroka, czy nie będzie opona wystawać jakoś :roll: nie znam się
Komentarz
-
-
Dzięki hotrain,
no właśnie coraz bardziej odbiegam myślą od ori felg. Najtańsze Iliasy to 460 zł, za taką sumkę to już można poprzebierać w renomowanych markach. Nie wiem tylko czy zdecydować się na 6,5" czy 7", przy oponie oczywiście 205/55, no i z et bym nie chciał jednak schodzić poniżej 40.
Komentarz
-
-
Dzięki hotrain,
no właśnie coraz bardziej odbiegam myślą od ori felg. Najtańsze Iliasy to 460 zł, za taką sumkę to już można poprzebierać w renomowanych markach. Nie wiem tylko czy zdecydować się na 6,5" czy 7", przy oponie oczywiście 205/55, no i z et bym nie chciał jednak schodzić poniżej 40.
Takie mam na lato i jest ok, fabryczne 5x112 6,5x16 ET50 mam na zime i nie wyglada to tak ladnie.
Komentarz
-
Komentarz