=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG "Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Dobrej tzn. jakiej?
Ja na swoich polskiej produkcji ze średniej półki cenowo-allegrowej przejeździłem ponad rok (na alu i na stalówkach) i nie było problemu. :szeroki_usmiech
Jestem już zdecydowany na 16 i celuję w ori. Wiem, że ich et estetycznie może i nie powala, ale wzory skodowskie są dla mnie całkiem całkiem. Mam pytanie, czy felgi dedykowane do O III będą pasowały do mojej O II, jest mala różnica w et. Niestety Pan w ASO nie by w stanie mnie w tej kwestii oświecić... hm, nieco dziwne, ciekawe czy potrafi rozróżnić chociaż te dwa modele
marpol, a jakie są te różnice bo nie chce mi się szukać..?
ale na bank będą pasować.
z tym ze faktycznie poszukał bym czegoś z alcara , ronala , riala zamiast ori byle jakich.
Brutto. Wyslalem zapytanie do sinclanu o rabat. Gosciu ogłasza sie na
forum ze ma 20% rabatu jako pracownik ASO.
Ciekawe co odpisze bo wtedy cena bylaby super za nówki sztuki :roll:
leszekmw,
np. Craterisy do O II mają et 50, natomiast np. Star do O III et 46, więc powinny być ok prawda?
A swoja drogą, jakoś wydaje mi się, że ASO nie zależy na sprzedaży felg, bo wysłałem około 10 maili z zapytaniem o ofertę i otrzymałem tylko jedną odpowiedź.
Dzięki hotrain,
no właśnie coraz bardziej odbiegam myślą od ori felg. Najtańsze Iliasy to 460 zł, za taką sumkę to już można poprzebierać w renomowanych markach. Nie wiem tylko czy zdecydować się na 6,5" czy 7", przy oponie oczywiście 205/55, no i z et bym nie chciał jednak schodzić poniżej 40.
no właśnie coraz bardziej odbiegam myślą od ori felg. Najtańsze Iliasy to 460 zł, za taką sumkę to już można poprzebierać w renomowanych markach. Nie wiem tylko czy zdecydować się na 6,5" czy 7", przy oponie oczywiście 205/55, no i z et bym nie chciał jednak schodzić poniżej 40.
Do 205/55/16 bierz smialo 7x16 et48, nawet przy max siadnietym tyle na odbojach nie ma obcierki, fele w takim secie robi OZ, Spraco, BBS i sporo innych dobrych marek.
Takie mam na lato i jest ok, fabryczne 5x112 6,5x16 ET50 mam na zime i nie wyglada to tak ladnie.
Komentarz