sorki że tak dopytuje ale przeczytałem cały temat i mam wątpliwości czy zamawiać w chinach. raz ze 30 dni trzeba czekać, płyty są uszkodzone albo i kable. i nikt nie napisał co te kable z chin mają lepszego od tych z allegro. Co nie zrobię tymi z allegro? pomóżcie bo nie mam pojęcia co zrobić
Jaki kabel do diagnostyki Octavii 1Z- VCDS
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
na aliexpress mrzesz zwykła visa np z mBanku zapłacić, jak na allegro. tylko dłużej idzie, ajszybciej od nich towar dostałem w 14 dni najdłużej w 30.
jak chcesz kupic w PL to tez ktos an forum sie chyba oferował ceny chyba tez kolo 150zl... szukaj, twoja decyzja. a jak nie wisz i nie znasz sie na tym i nie masz pojecia do czego slyzy kabelek t lepiej najpierw o tym poczytaj, moze w ogole Ci to nie bedzie potrzebne
Komentarz
-
-
rado84, ale jeśli do O2 (jak w profilu) to KKL Ci nic nie da. Potrzebujesz kabel oznaczony jako HEX+CAN. Osobiście nie zauważyłem takich na allegro (a przynajmniej nie z VCDS tylko z programami typu "Polski VAG" etc.). Spokojnie możesz kupić na aliexpress. Przesyłka 2 do 3 tygodni a cenowo wcale nie gorzej niż na allegro. Oczywiście to wszystko klony bez możliwości update'u na własny użytek ori się po prostu nie opłaca.
Komentarz
-
-
rado84, ja czekałem lekko ponad 2 tyg. niecałe 3 kabel przyszedł cały jak również płytka, kabel od interfejsu do USB jest bardzo gruby i dosyć elastyczny (nie taki jak zwykły USB) nawet jak jest chłodno to tak szybko nie sztywnieje, ja za kabel zapłaciłem coś kolo ~87 zł średnia różnica w przewalutowaniu mBanku to 0,20 gr. na 1 talar (jak ja kupowałem to dolar stał 3,35 a w mBank 3,55)
Z kabla jestem bardzo zadowolony, włączyłem już sobie cornery oraz self-test, nie wiem jak jeszcze uruchomić (cały czas czytam i nic ) Comin/Leave Home bez włącznika świateł "Auto" mając czujnik zmierzchu i deszczu, ze względu że zacząłem robić lekki offtop, a więc wróćmy do sedna sprawy kabel VCDS 12.12 oprogramowanie 12.12.3 eng. ładnie działa i jak na moje (nie znam się na kodowaniach ), pewnie i również twoje potrzeby wystarczy.
Pozdrawiam.
Komentarz
-
-
Bedzie ok ale kup już od kogoś sprawdzonego. Ta sama cena bardzo szybko wysyła i dosyć szybko jest na miejscu
PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AdrianBedzie ok ale kup już od kogoś sprawdzonego. Ta sama cena bardzo szybko wysyła i dosyć szybko jest na miejscu
http://www.aliexpress.com..._211098785.html
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AraspolZamieszczone przez AdrianBedzie ok ale kup już od kogoś sprawdzonego. Ta sama cena bardzo szybko wysyła i dosyć szybko jest na miejscu
http://www.aliexpress.com..._211098785.html
A w razie czego zawsze masz kopalnię wiedzy na forum.
Podobno od czytania instrukcji mężczyznom kurczy się przyrodzenie
Komentarz
-
-
Araspol, skoro chcesz to dasz radę. Najważniejsze są chęci. Ogólnie jest to dosyć łatwe i intuicyjnePerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafikiZamieszczone przez AraspolChciałbym Was zapytać czy do VCds jest jakaś instrukcja do podstawowych rzeczy jak skan, usuwanie błędów, inspekcji itp. czy musimy to sami do tego dojść
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AraspolOk,kabelek zamówiony, kurde wysoko dolar stoi, wyszło mnie 72 zł :P Jak przyjdzie to zacznę naukę.
Dziękuje Wszystkim za odpowiedzi.
Pozdrawiam
Pozdrawiam.
Komentarz
-
Komentarz