Raczej, tak
Nowe logo Skoda
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
namo
-
Zamieszczone przez alfeeahmed799, casuper, przednie
Ja też montuję jak tylko zajadę do ASO to zamawiam i będzie super wyglądało u mojej eLKi.Była O1 Laurin & Klement +
President Johnny II ASC / Sirio Silver Mag 90
-
-
namo
Oby odkleić logo bez zbędnego "rwania" bierzemy żyłkę wędkarską. Podkładamy pod logo i "piłujemy". Tym sposobem odcinamy logo od podłoża, potem usuwamy resztki kleju i odtłuszczamy rozpuszczalnikiem przed przyklejeniem nowego.
Komentarz
-
krisoctav moim zdaniem jest super :wink:Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
namo
-
krisoctav piknie ku..a piknie!!!
Powiedz brałeś tą przednią x2 do wozu?
Jeszcze nie byłem w mieście ale nie mogę już się doczekać jak zamówię...Była O1 Laurin & Klement +
President Johnny II ASC / Sirio Silver Mag 90
-
-
namo
-
a ja dzwoniłem do ASO.. i mi gość powiedział, że miesiąc temu dla siebie zamówili na próbe żeby zobaczyć jak to logo wygląda i do tej pory nie dostali :P Dekielki do felg mówił, że przychodzą bez problemu a loga nie. Dekielki mi powiedział 32zł/szt a logo na przód (80mm) coś 50zł. Ale do cen zawsze na miejscu już dostaje 10-15% zniżki...VAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
Jeżeli post okazał się pomocny kliknij
Komentarz
-
-
namo
Zamieszczone przez alxxxAle do cen zawsze na miejscu już dostaje 10-15% zniżki...
Komentarz
-
namo
Cóż to za ASO? Jakby kupił Citigo dziś i niechcący zawadził o bramę przy wyjeździe z ASO to na kiedy by naprawili samochód? Na za miesiąc bo logo nie ma?
Komentarz
-
ASO jak aso.. dużo części mają na miejscu tych bardziej chodliwych, zawsze jak zamawiam to jest najpóźniej na drugi dzień - tylko z tymi emblematami jakiś zonk. Gość z aso sie tłumaczył, że sam nie wie dlaczego tak jest z tym. Mówił, że nawet jeśli czegoś nie ma w PL to powinno do max 2tyg być sprowadzone. Tak jak pisałem dekielki do felg są bez problemu, ale emblematy przepadły :P W tym aso to myślę, że na hasło OCP by takie oczy :shock: :shock: zrobili... Poprostu dość często biorę jakieś części i tak sie utarło, że jest rabatVAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
Jeżeli post okazał się pomocny kliknij
Komentarz
-
-
Z tymi magazynami ASO wygląda to tak, mają podręczne swoje magazyny i wtedy część jest od razu dostępna. Później mają magazyn w Polsce czy w regionie Polski i z tego magazynu część jest najpóźniej po 2 dniach. Mają też ten mityczny Magazyn Centralny, tam jest podobno wszystko do najdrobniejszej śrubki. To z tego magazynu (nie wiem czy jest w Polsce, Niemczech czy w Czechach) części docierają w dwa tygodnie.
Komentarz
-
Komentarz