Ja kupiłem przód i tył z OIII i jestem bardzo zadowolony z efektu.
witam ziomala z Łazisk
niedawno też kupiłem czarnulę i widzę, że nowe logo bardzo ładnie się komponuje z kolorem lakieru gdzie nabyłeś nowe logo - w jakimś naszym ASiO czy na alledrogo?
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
P.S. kurcze, kupujemy chłopaki i to hurtem bo jak księgowi ze skody wyczają biznes to podniosą cenę o 100% tak jak to zrobili z ramkami do columbusa. Dzisiaj w ASiO zaśpiewali mi 269zł za taką rameczkę :evil:
dzisiaj nabyłem nowe emblematy w Emidzie w Rudzie Śląskiej. Po zniżce dla OCP wyszło 61zł/szt czyli 122zł P + T
Taka ciekawostka: jak obdzwaniałem ASiO poszukując maksymalnie atrakcyjnej oferty to ceny emblematów bez zniżek wahały się od 75zł - 120zł / szt :evil:
AKTUALIZACJA 20-06-2013:
dzisiaj zadzwoniła do mnie babeczka z ASiO Kierat Tychy, załatwiła mi emblematy w cenie 56zł/szt czyli komplet P+T za 112zł dla mnie już troszeczkę za późno ale ktoś może skorzysta powołać się na OCP
Do O2 FL liftback idealnie spasowały nowe logo o symbolach:
- 5J0 853 621 A AUL - przód
- 5J0 853 621 AUL - tył
Rozmiary i kołki są dokładnie takie same, jak w starych logo, tylny idealnie pasuje w przetłoczenie.
W Auto-Centrum Kierat Tychy z rabatem dla OCP po 65 zł.
Pozdro
EDIT: numery przód/tył są na odwrót, patrz post z 08 Wrz 0:15
Ja u siebie zamontowałem coś takiego http://www.aliexpress.com/item/skoda...814604899.html jest to zestaw 7 naklejek które nawet pasuja ja czekalem na przesyłkę 21dni jak zrobie foty to pokażę jakto wygląda jak dla mnie za ta cenę jest OK. A tak na marginesie przyszlo to z chin a na opakawaniu że jest to ORI VW/AUDI/SEAT/SKODA made in spain hehe dobre co?
[ Dodano: Nie 01 Wrz, 13 13:09 ]
Kpl. naklejek winylowych 3d (przód, tył, 4 koła, kiera)
maymer mi na ORI Pegasus pasują, naklejki na felgi mają 55mm, na kierownicę 41mm, przód 85mm, tył 78mm są dosyć elastyczne i mają mocny klej więc jak nie wyjdzie za 1 razem to po ptakach
Komentarz