Potwierdzam wersję użytkownika Rauxel - też słyszałem na podlaskim spocie, że ASO wydaje takie znaczki, jakie oryginalnie były na aucie (dobierane pewnie na podstawie numeru VIN). W ASO do Octavii I/II czarnych kur nie dostaniesz (choć jak widać, zależy gdzie).
Nowe logo Skoda
Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X
-
Srebrna Szczała 1.6 Octavia I FL Classic - sprzedana po 15 latach
Jeszcze srebrniejsza Szczała 1.8T Octavia I FL Elegance
Zapraszam do obejrzenia mojego auta i luźnych pogaduch
Škoda Octavia I FL Elegance+ 1.8T 4x4
-
-
Jak wymieniać to tylko na nowe, efekt look niesamowity.
Zresztą zobaczcie sami:
https://mojaskodaoctavia.blogspot.co...nowe-kury.html
Komentarz
-
-
Tak jak kolega TomekVRS, też zmieniłem w swojej rs na nowe logo. Jeśli ktoś byłby zainteresowany jakie numery pasują do przed lifta, to podaję:
5J0 853 621 AUL PRZÓD
5J0 853 621 A AUL TYŁ
Razem : 75pln z kuponem 2 za 1
Pasują idealnie w miejsce starych. Mocowanie na taśmę dwustronną, mi niestety nie udał się uratować starych... przy demontażu zniszczyły się
Komentarz
-
-
No to jakieś jaja kosmiczne Panowie... Skoda zmieniła logo, a ktoś robi przekręt i wyprzedaje stare i nieaktualne, pozbywa się zapasów których nikt by nie kupił, jak zeszłorocznej gazety, a Wy za to płacicie...
To po co ta cała akcja wymień znaczek na nowy...? jak dostajecie stary...
Jak zadzwonili do mnie z Poznania, to pierwsze co, upewniłem się czy wymiana na nowy...
W rozmowie z ASO tak samo...
I wygląda na to, że w Gdańsku w ASO u Plichty nikt nie wpadł na to, aby tak kręcić...Ostatnio edytowany przez klarus; 28949.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez KuASY Zobacz wpisByłem w ASO. Dobierają po numerze VIN. Ja mam z 2008r więc dostałem stare logo. Zapłaciłem 75zł za oba. Wymiana kosztuje 130zł.
Komentarz
-
-
Napisałem do SKODA Polska na ich profilu fejsbukowym zapytanie, jak to jest właściwie z tą akcją: wymień na nowy, gdzie niektórzy dostają nowe-stare logo...
Otrzymałem odpowiedź, że logo wymieniane jest na takie samo kolorystycznie jak było.
Na moje zastrzeżenie, że w różnych ASO różnie to jest, mi akurat wymieniono na nowe logo, otrzymałem odpowiedź że trzeba o to pytać w najbliższym ASO...
No to wyraziłem opinię, że akcja jest bardzo źle zsynchronizowana w całej Polsce, skoro jedni dostają nowe a inni stare zielone, i gdyby to mi wciśnięto nieaktualny znaczek, to byłbym wkurzony i nie zapłacił...
Na to SKODA Polska podziękowała mi za opinię i poinformowała, że zostanie przekazana do odpowiedniego działu... A i że pozdrawiają...Ostatnio edytowany przez klarus; 28949.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez spj Zobacz wpisAch, te ich słodkie pierdzenie na fb
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez klarus Zobacz wpisA i że pozdrawiają...
Komentarz
-
Komentarz