Zamieszczone przez termit886
[O2FL] Siatka w kratce zderzaka
Zwiń
X
-
Ja swoją niczym nie mocowałem. Wyciągnąłem kratkę, siatkę dociąłem tak aby nałożyć ją od góry i od dołu kratki potem na wcisk wsadziłem i się trzyma jak na razie dobrze."Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
mi wyszło tak - jak widzicie na jednej fotce ...małe otworki zrobione wiertłem do drzewa , aby nie "jeździło " wiertło - atrapa jest tam rozdwojona (ostatnie foto do góry nogami )- otwór zrobiony na tej dolnej , nic nie widać z góry , jedynie widoczne paski pod rejestracją - są czarne i mało zauważalne .
Podstawa idealnie dociąć siatkę - ja to robiłem na patyk - tak długo docinany , aż minimalnie ciasno wchodził na swoje miejsce - efekt - wg mnie jak z fabryki , ale to moje zdanie . A cha - oka siatka największe , z obawy braku ewentualnego chłodzenia . Za parę dni 5 tys km po Chorwacji
Komentarz
-
-
odgrzeję bardzo zimnego kotleta. co do przedmówcy siemi1 chyba nie za bardzo bo jak będa za małe oczka jak to będzie miało się chłodzić ponadto jaki będzie opór siatki. Wyobrażam sobie jak ona zachowuje się jak się zap...... 140 co najmniej. IMO oczka 3,5x5 mm sa OK ale to moje zdanie. A pisze w tym wątku bo i ja zamontowałem siateczkę i się nie martwię, że zdjęcia mojej chłodnicy będą jeszcze gorsze.
dla kol endryu pkt poszedł jeszcze raz thx będe spokojniejszy K................ co by człowiek zrobił bez forum. Ano nic może k......... . :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andrzej1962bo jak będa za małe oczka jak to będzie miało się chłodzić ponadto jaki będzie opór siatki. Wyobrażam sobie jak ona zachowuje się jak się zap...... 140 co najmniej
Zamieszczone przez andrzej1962dla kol endryu pkt poszedł jeszcze raz thx będe spokojniejszy K................ co by człowiek zrobił bez forum. Ano nic może k......... . :lol:O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez andrzej1962odgrzeję bardzo zimnego kotleta. co do przedmówcy siemi1 chyba nie za bardzo bo jak będa za małe oczka jak to będzie miało się chłodzić ponadto jaki będzie opór siatki. Wyobrażam sobie jak ona zachowuje się jak się zap...... 140 co najmniej. IMO oczka 3,5x5 mm sa OK ale to moje zdanie. A pisze w tym wątku bo i ja zamontowałem siateczkę i się nie martwię, że zdjęcia mojej chłodnicy będą jeszcze gorsze.
dla kol endryu pkt poszedł jeszcze raz thx będe spokojniejszy K................ co by człowiek zrobił bez forum. Ano nic może k......... . :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez macherstudioi drugie pytanie, jak to się sprawdza w praktyce Twoim zdaniem
Oryginał wykonany z miękkiego plastiku o zbyt dużych podłużnych oczkach i moim zdaniem nie zabezpiecza ona przed niczym.
Jeżeli kamień przedrze się przez zderzak, to tym bardziej przez oryginalną skodowską kratkę.
Komentarz
-
-
macherstudio, Nie zawracaj sobie głowy oryginalną kratką :!: Nie spełnia swojej roli.
Zastosuj kratkę wykonaną z siatki aluminiowej. Opisy, fotki i opinie są w tym temacie.O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Poszedłem zobaczyć do siebie jak to wygląda to mam wbitą pszczółke, popełniła harakiri, parę kamyków też z tego co tam widzę się trafiło.
Początkowo myślałem, że Wy to montujecie zaraz za kratkami tymi plastikowymi zderzaka, ale jak widziałem u siebie to ni hu hu, tam to ciężko byłoby coś wcisnąć, więc zakładam, że montujecie to przed chłodnicą i wtedy trytami łapiecie do czegokolwiek się da przy zderzaku?
Pytanie do posiadaczy kratek 5x3,5 - gęstość jest odpowiednia? Nie ma problemu z przepływem powietrza i chłodzeniem?
Góra u mnie tak samo jak i u większości w zdecydowanie lepszym stanie niż dół, dlatego zastanawiam się nad kratką na dół.
Komentarz
-
Komentarz