Potrzebuje wymiary siatki na osłonę dolną oraz jakieś rady jak to zamontować.
Lepiej jest włożyć siatkę pomiędzy zderzak a skraplacz czy lepiej przymocować ją do kratki pod tablicą rejestracyjną???
skraplacz - przebieg 45 tys km ;/
skraplacz - przebieg 0 km
Z tego co zauważyłem skraplacz najbardziej jest narażony / dostaje kamieniami i owadami w swojej dolnej części. Środkowa część jak i górna w moim przypadku bez defektów.
Siatka powstała z 3m rurki PCV, 8 kolanek PCV, siatki z tworzywa z oczkami 5x5mm i oczywiście trytytek. Wszystko kupione w Castoramie za 30pln. Rozmiar z linków z poprzednich stron. Jeśli siatka z tworzywa nie sprawdzi się to wymienie ją na metalową (tuningową).
1. Docinamy rurki na wymiar i składamy w całość (rurki i kolanka wchodzą na wcisk)
После покупки 4.5 года назад новой Шкоды Октавия, сразу слепил решётку защищающею радиатор от камней и всякой дряни, которая может её повредить при движении по трассе.
Здесь первичное описание (Вари…
Witam, czytam że w OII FL kratkę dolną zderzaka po prostu ciągniemy... u mnie siedzi tak mocno że nie ma szans. Powiedzcie mi gdzie są zaczepy?? Szukałem nawet z lusterkiem, to ta kratka wygląda jak integralna część zderzaka ( w co nie chce mi się wierzyć). Macie może jakiś patent jak zdjąć tą kratkę??
Witam, czytam że w OII FL kratkę dolną zderzaka po prostu ciągniemy... u mnie siedzi tak mocno że nie ma szans. Powiedzcie mi gdzie są zaczepy?? Szukałem nawet z lusterkiem, to ta kratka wygląda jak integralna część zderzaka ( w co nie chce mi się wierzyć). Macie może jakiś patent jak zdjąć tą kratkę??
Jezeli jest jak w O3 to zaczepy sa 4 od góry, 4 od dołu i po 1-2 po bokach. Ciągniemy z wyczuciem odciągając zaczepy.
Może troszkę głupie pytanie...ale rozumiem, że te boczne małe kratki masz ściągnięte?
Kratki jak chwycisz ręką to mają od spodu dziury - idelanie pasują pod palce od ręki. Chwytasz i ciągniesz
Komentarz