Zamieszczone przez Borsuk2
[O2FL] Siatka w kratce zderzaka
Zwiń
X
-
Początkowo myślałem, że Wy to montujecie zaraz za kratkami tymi plastikowymi zderzaka
Zamieszczone przez naverale jak widziałem u siebie to ni hu hu, tam to ciężko byłoby coś wcisnąć
Zamieszczone przez naverPytanie do posiadaczy kratek 5x3,5 - gęstość jest odpowiednia? Nie ma problemu z przepływem powietrza i chłodzeniem?
Obejrzyj fotki z siatką w tym wątku i wszystko jasne :idea:O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
No i stało się ;/
Jestem po wymianie skraplacza.
Potrzebuje wymiary siatki na osłonę dolną oraz jakieś rady jak to zamontować.
Lepiej jest włożyć siatkę pomiędzy zderzak a skraplacz czy lepiej przymocować ją do kratki pod tablicą rejestracyjną???
skraplacz - przebieg 45 tys km ;/
skraplacz - przebieg 0 km
Z tego co zauważyłem skraplacz najbardziej jest narażony / dostaje kamieniami i owadami w swojej dolnej części. Środkowa część jak i górna w moim przypadku bez defektów.
Komentarz
-
-
Siatka powstała z 3m rurki PCV, 8 kolanek PCV, siatki z tworzywa z oczkami 5x5mm i oczywiście trytytek. Wszystko kupione w Castoramie za 30pln. Rozmiar z linków z poprzednich stron. Jeśli siatka z tworzywa nie sprawdzi się to wymienie ją na metalową (tuningową).
1. Docinamy rurki na wymiar i składamy w całość (rurki i kolanka wchodzą na wcisk)
2. Docinamy siatkę
3. Mocujemy trytytkami
4. The End
Komentarz
-
-
lockin----> ! biała MurzyNka ! <----
---->było 101km 260NM jest 136km 312NM<----
Komentarz
-
-
Zainspirowany tak prostą a przydatną rzeczą poszedłem do auta klękłem i zobaczyłem :- ))
upload gambar
Wniosek siatka szybko musi wpaść :- )))MaderFaker EKOlot -> http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...t-vrs-interior
KUPIĘ: tunel z podłokietnikiem-kpl, Zderzak vrs FL, Skladane lusterka-kpl, Maxi-dot
Komentarz
-
-
marcin607, podjedź na jakąś myjnię 'karcher' i wyczyść żeberka - zabrudzone max...
szanuję zaangażowanie na forum, ale są jeszcze inne przymiotniki.kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LUKImarcin607, podjedź na jakąś myjnię 'karcher' i wyczyść żeberka - zabrudzone max...
mógłby ktoś podać wymiary siatki?MaderFaker EKOlot -> http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...t-vrs-interior
KUPIĘ: tunel z podłokietnikiem-kpl, Zderzak vrs FL, Skladane lusterka-kpl, Maxi-dot
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marcin607Zamieszczone przez LUKImarcin607, podjedź na jakąś myjnię 'karcher' i wyczyść żeberka - zabrudzone max...
mógłby ktoś podać wymiary siatki?
Ja brałem tą 5x3,5mmSkoda Octavia II FL
Motul 8100 X-Cess 5W40, Filtry Knecht, Świece Beru
https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/2sDZh/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maly745Zamieszczone przez marcin607Zamieszczone przez LUKImarcin607, podjedź na jakąś myjnię 'karcher' i wyczyść żeberka - zabrudzone max...
mógłby ktoś podać wymiary siatki?
Ja brałem tą 5x3,5mmMaderFaker EKOlot -> http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...t-vrs-interior
Komentarz
-
-
Witam, czytam że w OII FL kratkę dolną zderzaka po prostu ciągniemy... u mnie siedzi tak mocno że nie ma szans. Powiedzcie mi gdzie są zaczepy?? Szukałem nawet z lusterkiem, to ta kratka wygląda jak integralna część zderzaka ( w co nie chce mi się wierzyć). Macie może jakiś patent jak zdjąć tą kratkę??
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Prezes156Witam, czytam że w OII FL kratkę dolną zderzaka po prostu ciągniemy... u mnie siedzi tak mocno że nie ma szans. Powiedzcie mi gdzie są zaczepy?? Szukałem nawet z lusterkiem, to ta kratka wygląda jak integralna część zderzaka ( w co nie chce mi się wierzyć). Macie może jakiś patent jak zdjąć tą kratkę??
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Prezes156Witam, czytam że w OII FL kratkę dolną zderzaka po prostu ciągniemy... u mnie siedzi tak mocno że nie ma szans. Powiedzcie mi gdzie są zaczepy?? Szukałem nawet z lusterkiem, to ta kratka wygląda jak integralna część zderzaka ( w co nie chce mi się wierzyć). Macie może jakiś patent jak zdjąć tą kratkę??
Kratki jak chwycisz ręką to mają od spodu dziury - idelanie pasują pod palce od ręki. Chwytasz i ciągniesz
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Prezes156Zamieszczone przez lockin4 od góry, 4 od dołu i po 1-2 po bokach
Komentarz
-
Komentarz