u siebie w RS-ce mam założone UltraSR, 65tys nakulane , na seryjnych springach i nadal jest igła - takie powinno byc zawieszenie na serii w RS-ce. B6 mialem w poprzedniej Octavii, wydaje mi sie ze SR jest minimalnie bardziej komfortowe ale ciezko mi to dokladniej porównać (2 auta z troche innych setupem)
Ok to w takim razie biore taki komplecik jeszcze raz wielkie dzieki dla wszystkich
[ Dodano: Czw 02 Cze, 16 20:16 ]
KYB ultra SR u mnie już są ,plan był na początku sam tyl ale choroba postępuje i mam 4 szt tak wiec miało być na seryjnych springach ale ta choroba jest nieuleczalna i już w głowie są albo eibachy pro kit albo h&r chce zeby było od serii Rs jakieś - 3 cm i zeby nie było aż tak twardo opinie są różne jedni mówią że eibach miększy inni że h&r sam już nie wiem .
[ Dodano: Pią 03 Cze, 16 07:06 ]
Panowie szybkie pytanko czy Eibach Pro Kit jest tylko E-10-79-004-02-22 do obu wersji silnikowych ? bo w katalogu nic wiecej nie ma , kolejne pytanko czy występuje Eibach sportline do naszych Rs-ek
Witam. Bardzo razi mnie ten uniesiony przód w moim aucie, tył nie przeszkadza jest OK.
Czytam tematy przeglądam neta i chciałbym założyć z przodu KYB Ultra SR i Eibach-30.
-Czy zmiana samego przodu jest OK czy powinienem zmienić całe zawieszenie?
-Mam MY2012 i 1.8TSI tarcze 288mm czyli potrzebuje 55mm amory?
Pozdrawiam.
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Komentarz