Sprawdź ustawienia w radiu, u mnie to było chyba to.
Zresetowalem ustawienia w menu car odnośnie wycieraczek, dalej to samo. Wczoraj na chwilę pomogło a dziś jak uruchomiłem auto to znów wycieraczki w ruch i tryb manualny. Chyba że masz na myśli jeszcze jakieś inne ustawienia?
Cześć. Wymieniłem lampy tylne na led. Przekodowałem zgodnie z tym OEL led rear lights https://www.briskoda.net/forums/topi...omment-4377159 .
Wywala mi błąd żarówek postojowych z tyłu. Czy o czymś zapomniałem??? Oczywiście wszystko świeci jak powinno.
Skoda Octavia Combi 2012 elegance 2.0 TDi 140 KM 320Nm
Koledzy czy znajdzie się ktoś kto powie co można (może jest jakaś lista/spis) zakodować w Octavii 3 po lifcie?
Mam wersję wersja Ambition + Pakiet amazing
W tym temacie wpisujemy tylko sprawdzone kodowania przepisy.
Proszę tutaj nie zadawać pytań - tylko gotowe kodowania wstawiamy (sprawdzone).
Odznaczajmy modyfikacje poprzez pogrubienie - dla lepszej przejrzystości.
KAŻDY MODYFIKACJE ROBI NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ!!!!
*Doświetlenie tyłu auta przez światła
Czy da się jakoś podnieść światła FULL LED za pomocą VCds, zeby świeciły wyżej?
Byłem w ASO i mówiłem im, że świecą bardzo, bardzo nisko i że momentami to aż niebezpieczne, ale mnie olali i powiedzieli, ze jest dobrze i wszystko zgodne.
Nie zgadzam się co mówią w serwisie. Świecą zbyt nisko
Czy da się jakoś podnieść światła FULL LED za pomocą VCds, zeby świeciły wyżej?
Byłem w ASO i mówiłem im, że świecą bardzo, bardzo nisko i że momentami to aż niebezpieczne, ale mnie olali i powiedzieli, ze jest dobrze i wszystko zgodne.
Nie zgadzam się co mówią w serwisie. Świecą zbyt nisko
U mnie dopiero za drugim razem w ASO zadziałało , za pierwszym mnie olali , a za drugim im powiedziałem zeby sobie jaj nie robili bo to jest niebezpieczne na drodze, i wkoncu podniesli odpowiednio i teraz jest dobrze .
Witam. Jestem nowy na forum i mam problem odnośnie vim czyli oglądania video podczas jazdy. Nie mogę wysylac wiadomoaci do Enriquez aby skontaktować się z nim w tej sprawie. pomoże ktos? Chyba ze ktos inny w okolicy Piotrkowa Trybunalskiego?
czy ktoś już próbował tego kodowania https://www.youtube.com/watch?v=zEoiIUeG5RM (po germańsku niestety, ale kodowanie można zrozumieć
LEDy jako dzienne zakodowane z pozycyjnymi
pytanie jak uzyskał niebieskie światłom pozycyjnych, u siebie mam żółte, zmienione na LED?
czy ktoś już próbował tego kodowania https://www.youtube.com/watch?v=zEoiIUeG5RM (po germańsku niestety, ale kodowanie można zrozumieć
LEDy jako dzienne zakodowane z pozycyjnymi
pytanie jak uzyskał niebieskie światłom pozycyjnych, u siebie mam żółte, zmienione na LED?
Ja tam wole jak jest w standardzie. A niebieskie pozycyjne to żarówka LED. Też tak miałem ale zmieniłem na ciepłe LED bo mnie ten niebieski irytował i teraz mam dzienną biel
i tu jeszcze ciekawostka prowadzący twierdzi, że po zakodowaniu auta jako od producenta audi (domyślnie jest od skoda/VW) jest więcej mocy.... jutro to sprawdzę
Ja tam wole jak jest w standardzie. A niebieskie pozycyjne to żarówka LED. Też tak miałem ale zmieniłem na ciepłe LED bo mnie ten niebieski irytował i teraz mam dzienną biel
Hej
Dysponuje kabelkiem VCDS we Wrocławiu? Chciałbym aktywować kilka funkcji w mojej Octavce:
- wyłączyć Start-Stop
- Obniżanie lusterek przy cofaniu
- Włączyć wyświetlanie pozostałej ilości paliwa w baku
- Staging
Ktoś byłby skłonny się tego podjąć? Jaki byłby koszt?
Pozdrowionka.
i tu jeszcze ciekawostka prowadzący twierdzi, że po zakodowaniu auta jako od producenta audi (domyślnie jest od skoda/VW) jest więcej mocy.... jutro to sprawdzę
Komentarz