Pakiet Dynamic
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez maciek071Przeglądam forum w oczekiwaniu na autko i zauważyłem że chyba coraz rzadziej są odbierane autka z pakietem Dynamic (mam zamówiony u siebie). Czy osoby które mają ten pakiet i użytkują fotele są z nich zadowoleni? Są może z nimi jakieś problemy? A tak na marginesie oglądając ostatnio jeszcze raz fotele z Dynamica zauważyłem że już nie zamontuję uchwytu na tablet dla córy pod zagłówkiemTrudno będzie w ręku trzymać
PS Moja kobitka też ostatnio stwierdziła, że lepiej się w nich śpi podczas drogi bo cię tak nie rzuca na boki przy zakrętach :lol:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez beras2Zamieszczone przez maciek071Przeglądam forum w oczekiwaniu na autko i zauważyłem że chyba coraz rzadziej są odbierane autka z pakietem Dynamic (mam zamówiony u siebie). Czy osoby które mają ten pakiet i użytkują fotele są z nich zadowoleni? Są może z nimi jakieś problemy? A tak na marginesie oglądając ostatnio jeszcze raz fotele z Dynamica zauważyłem że już nie zamontuję uchwytu na tablet dla córy pod zagłówkiemTrudno będzie w ręku trzymać
PS Moja kobitka też ostatnio stwierdziła, że lepiej się w nich śpi podczas drogi bo cię tak nie rzuca na boki przy zakrętach :lol:
PS. W GAL-ICM odbierałeś?Octavia III 1.4 TSI Elegance Biel Kombi + Amazing + Dynamic + kilka innych
Wyprodukowana 07.04.14
Odebrana 18.04.14
Komentarz
-
-
Nakładki na progi są chromowane w dynamicu i wystepują z przoduSkoda Octavia 3 1.4TSI ELEGANCE Biel Candy + Amazing + Chrom + Dynamic + Canton + Amundsen + Sunset + PA 2.0 + Drive Setup + Pakiet Skórzany (3 ramienna kiera)
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=72190
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maciek071
Dzięki za info. No spojler jest montowany do liftbacka z tego co się orientuję. A miałeś może zamontowane chromowe nakładki na progi. Dostałem info od dealera że są montowane ale tylko z przodu jeśli się Dynamica wzięło.
PS. W GAL-ICM odbierałeś?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bronek83A czy w tym pakiecie dynamic fotele sa podgrzewane?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez beras2Zamieszczone przez bronek83A czy w tym pakiecie dynamic fotele sa podgrzewane?
Ja wybralem przy zamowieniu skladane siedzenie i listwy chromowane wiec bede musial z nich zrezygnowac i zamowic Dynamic w ktorym te listwy progowe beda juz zamontowane z przodu.
Czy ktos sie orientuje czy mozna kupic same listwy chromowane progowe do tylu?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bronek83Czy ktos sie orientuje czy mozna kupic same listwy chromowane progowe do tylu?Możesz to rozwiązać kupując folię ochronną na próg (bezbarwną). Ochrona jest, ale nie wygląda spójnie z przodem - nie wiem na czym Ci zależy bardziej. Już zgłaszałem u swojego dealera, że to bez sens z tymi nakładkami na próg. Oczywiście pewnie to nic nie zmieni :x
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez beras2Zamieszczone przez bronek83Czy ktos sie orientuje czy mozna kupic same listwy chromowane progowe do tylu?Możesz to rozwiązać kupując folię ochronną na próg (bezbarwną). Ochrona jest, ale nie wygląda spójnie z przodem - nie wiem na czym Ci zależy bardziej. Już zgłaszałem u swojego dealera, że to bez sens z tymi nakładkami na próg. Oczywiście pewnie to nic nie zmieni :x
Komentarz
-
-
Czy ktoś może miał okazję na żywo zobaczyć fotele z pakietu Dynamic w obu wersjach kolorystycznych? ja nastawiałem się na czerwone ale z tego co widziałem na zdjęciach w autach wystawionych na otomoto to jakoś blado ten czerwony wypada, z kolei szarym brakuje zadziora moim zdaniem. Ale może to tylko wrażenie ze zdjęć, jeśli miał sposobność widzieć na żywo to chętnie zapoznam się z opinią
Komentarz
-
-
Octavia 3 Liftback 1.8 TSI Elegance, Biel Candy + Amazing + Dynamic + Sport Look + 18" Turini Black + Sunset + Mode Selection etc... ---> Zobacz tutaj
Komentarz
-
-
Bez sensu, że nakładki są tylko z przodu...
Ja też mam do sprzedania przednie nakładki ale aluminiowe takie jak w dynamic.Octavia 3 Liftback 1.8 TSI Elegance, Biel Candy + Amazing + Dynamic + Sport Look + 18" Turini Black + Sunset + Mode Selection etc... ---> Zobacz tutaj
Komentarz
-
-
Ta listwa to tylko ozdoba przecież. Bez przesady z tym zabezpieczaniem progów nie wożę w aucie ludzi niedowidzących i chodzących w galanach bez przerwy.
Na tych fotkach z O2 to przecież wygląda jak schody jakieś, jeszcze to drewno do białego auta... :POctavia 3 Liftback 1.8 TSI Elegance, Biel Candy + Amazing + Dynamic + Sport Look + 18" Turini Black + Sunset + Mode Selection etc... ---> Zobacz tutaj
Komentarz
-
Komentarz