Pakiet Dynamic

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mac_aaron
    Elegance
    • 2012
    • 984
    • Octavia III (5E3)
    • CJSA 1.8 TSI 180 KM

maciek071, obczaj może te:
    Headquartered in Southern California, ARKON® Mounts is a leading global manufacturer of high-quality, professional-grade mounts and holders for tablets, smartphones, and other mobile devices. Since 1988 our commitment to quality and customer service has made us the go-to choice for keeping your digital world secure.

Headquartered in Southern California, ARKON® Mounts is a leading global manufacturer of high-quality, professional-grade mounts and holders for tablets, smartphones, and other mobile devices. Since 1988 our commitment to quality and customer service has made us the go-to choice for keeping your digital world secure.

Komentarz

• maciek071
      Drive
      • 2013
      • 69

O na takie coś nie wpadłem W prawdzie za zdjęciach pokazują montaż z przodu ale może da radę i z tyłu zamontować Dzięki na linki
      Octavia III 1.4 TSI Elegance Biel Kombi + Amazing + Dynamic + kilka innych
      Wyprodukowana 07.04.14
      Odebrana 18.04.14

Komentarz

• beras2
        Classic
        • 2014
        • 19

Zamieszczone przez maciek071
        Przeglądam forum w oczekiwaniu na autko i zauważyłem że chyba coraz rzadziej są odbierane autka z pakietem Dynamic (mam zamówiony u siebie). Czy osoby które mają ten pakiet i użytkują fotele są z nich zadowoleni? Są może z nimi jakieś problemy? A tak na marginesie oglądając ostatnio jeszcze raz fotele z Dynamica zauważyłem że już nie zamontuję uchwytu na tablet dla córy pod zagłówkiem Trudno będzie w ręku trzymać
        Maciek, ja odbierałem niecały miesiąc temu we Wrocku Octavkę z Dynamic'iem i nie żałuję wyboru - pomijając spoiler o którym nie wiedziałem, że będzie na aucie to same fotele bardzo dobrze trzymają, są ergonomicznie i nie ma problemu z tym o co się bałem najbardziej - głowa idealnie opiera się o zagłówek - przynajmniej moja i mojej Lubej (ona też jest bardzo zadowolona). Wyglądają też bardzo pro

PS Moja kobitka też ostatnio stwierdziła, że lepiej się w nich śpi podczas drogi bo cię tak nie rzuca na boki przy zakrętach :lol:

Komentarz

• maciek071
          Drive
          • 2013
          • 69

Zamieszczone przez beras2
          Przeglądam forum w oczekiwaniu na autko i zauważyłem że chyba coraz rzadziej są odbierane autka z pakietem Dynamic (mam zamówiony u siebie). Czy osoby które mają ten pakiet i użytkują fotele są z nich zadowoleni? Są może z nimi jakieś problemy? A tak na marginesie oglądając ostatnio jeszcze raz fotele z Dynamica zauważyłem że już nie zamontuję uchwytu na tablet dla córy pod zagłówkiem Trudno będzie w ręku trzymać
          Maciek, ja odbierałem niecały miesiąc temu we Wrocku Octavkę z Dynamic'iem i nie żałuję wyboru - pomijając spoiler o którym nie wiedziałem, że będzie na aucie to same fotele bardzo dobrze trzymają, są ergonomicznie i nie ma problemu z tym o co się bałem najbardziej - głowa idealnie opiera się o zagłówek - przynajmniej moja i mojej Lubej (ona też jest bardzo zadowolona). Wyglądają też bardzo pro

PS Moja kobitka też ostatnio stwierdziła, że lepiej się w nich śpi podczas drogi bo cię tak nie rzuca na boki przy zakrętach :lol:
          Dzięki za info. No spojler jest montowany do liftbacka z tego co się orientuję. A miałeś może zamontowane chromowe nakładki na progi. Dostałem info od dealera że są montowane ale tylko z przodu jeśli się Dynamica wzięło.

PS. W GAL-ICM odbierałeś?
          Octavia III 1.4 TSI Elegance Biel Kombi + Amazing + Dynamic + kilka innych
          Wyprodukowana 07.04.14
          Odebrana 18.04.14

Komentarz

• Festexx
            Rider
            • 2013
            • 286

Nakładki na progi są chromowane w dynamicu i wystepują z przodu
            Skoda Octavia 3 1.4TSI ELEGANCE Biel Candy + Amazing + Chrom + Dynamic + Canton + Amundsen + Sunset + PA 2.0 + Drive Setup + Pakiet Skórzany (3 ramienna kiera)
            http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=72190

Komentarz

• beras2
              Classic
              • 2014
              • 19

Dzięki za info. No spojler jest montowany do liftbacka z tego co się orientuję. A miałeś może zamontowane chromowe nakładki na progi. Dostałem info od dealera że są montowane ale tylko z przodu jeśli się Dynamica wzięło.

PS. W GAL-ICM odbierałeś?
              W El-Carze, dostałem lepsze warunki. W Gallu odczuwałem lekką zlewkę przy każdym kontakcie z nimi

Komentarz

• SR60
                Classic
                • 2013
                • 26

Pakiet dynamic to jedna z lepszych opcji moim zdaniem.
                Fotele są bardzo wygodne i ładnie oblewają ciało, a spoiler dociska, że hoho
                Pozdrawiam

Mój Black & White

Komentarz

• beras2
                  Classic
                  • 2014
                  • 19

Zamieszczone przez SR60
                  Pakiet dynamic to jedna z lepszych opcji moim zdaniem.
                  Fotele są bardzo wygodne i ładnie oblewają ciało, a spoiler dociska, że hoho
                  No tak, zapomniałem o kluczowej roli spojlerka przy dynamicznym ruszaniu ze świateł :twisted:

Komentarz

• blackrs
                    RS
                    • 2008
                    • 4826
                    • Superb II combi (3T5)
                    • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

ale spojlerek jest fajny, mały, delikatny. fotele sa mega odbierałem miesiąc temu z kolegą i ma dynamici rewelacja
                    BYŁA o1 rs
                    BYŁA o2 1.6
                    JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG

Komentarz

• SR60
                      Classic
                      • 2013
                      • 26

Otóż to, ot taki mały dodatek, a cieszy.
                      Diabeł tkwi w szczegółach, jak np. czarny dach przy całej reszcie białej

Pozdrawiam
                      Pozdrawiam

Mój Black & White

Komentarz

• bronek83
                        Classic
                        • 2014
                        • 18

A czy w tym pakiecie dynamic fotele sa podgrzewane?

Komentarz

• beras2
                          Classic
                          • 2014
                          • 19

Zamieszczone przez bronek83
                          Jak sobie zamówisz podgrzewane to są (ja takie mam), ale w samym pakiecie nie masz grzania, musisz dopłacić. Tam są tylko ograniczenia takiego typu, że np. nie możesz mieć elektrycznego sterowania i z tyłu wykończenia ze skóry ekologicznej, żeby dzieciak ci butami nie brudził tapicerki.

Komentarz

• bronek83
                            Classic
                            • 2014
                            • 18

Jak sobie zamówisz podgrzewane to są (ja takie mam), ale w samym pakiecie nie masz grzania, musisz dopłacić. Tam są tylko ograniczenia takiego typu, że np. nie możesz mieć elektrycznego sterowania i z tyłu wykończenia ze skóry ekologicznej, żeby dzieciak ci butami nie brudził tapicerki.
                            Dzieki za info. Mam zamowione grzane fotele i zastanawiam sie caly czas nad pakietem Dynamic. Po opiniach w tym watku widze ze sa warte swojej niezbyt wysokiej ceny. Dodatkowo przy pakiecie Dynamic nie mozna wziasc opcji skladanego siedzenia pasazera.
                            Ja wybralem przy zamowieniu skladane siedzenie i listwy chromowane wiec bede musial z nich zrezygnowac i zamowic Dynamic w ktorym te listwy progowe beda juz zamontowane z przodu.
                            Czy ktos sie orientuje czy mozna kupic same listwy chromowane progowe do tylu?

Komentarz

• beras2
                              Classic
                              • 2014
                              • 19

Z tego co się orientowałem ostatnio to niestety nie Możesz to rozwiązać kupując folię ochronną na próg (bezbarwną). Ochrona jest, ale nie wygląda spójnie z przodem - nie wiem na czym Ci zależy bardziej. Już zgłaszałem u swojego dealera, że to bez sens z tymi nakładkami na próg. Oczywiście pewnie to nic nie zmieni :x

Komentarz

• bronek83
                                Classic
                                • 2014
                                • 18

Z tego co się orientowałem ostatnio to niestety nie Możesz to rozwiązać kupując folię ochronną na próg (bezbarwną). Ochrona jest, ale nie wygląda spójnie z przodem - nie wiem na czym Ci zależy bardziej. Już zgłaszałem u swojego dealera, że to bez sens z tymi nakładkami na próg. Oczywiście pewnie to nic nie zmieni :x
                                Wielkie dzieki za odpowiedz. Nie pozosaje wiec nic innego jak zmienic zamowienie i domowic pakiet Dynamic. Zamiast listwy z tylu pojdzie folia a w przyszlosci mam nadzieje ze sie ogarna troche i dadza osobno listwy do tylu i wtedy je dokupie i zamontuje.

Komentarz

• SR60
                                  Classic
                                  • 2013
                                  • 26

Ja takie dokupiłem:

Raz wydasz za 4 sztuki i do końca życia powinno działać
                                  Pozdrawiam

Mój Black & White

Komentarz

• Michelix
                                    Classic
                                    • 2014
                                    • 13

Czy ktoś może miał okazję na żywo zobaczyć fotele z pakietu Dynamic w obu wersjach kolorystycznych? ja nastawiałem się na czerwone ale z tego co widziałem na zdjęciach w autach wystawionych na otomoto to jakoś blado ten czerwony wypada, z kolei szarym brakuje zadziora moim zdaniem. Ale może to tylko wrażenie ze zdjęć, jeśli miał sposobność widzieć na żywo to chętnie zapoznam się z opinią

Komentarz

• AdamB
                                      RS
                                      S_OCP Member
                                      • 2007
                                      • 8033
                                      • Octavia IV (NX3)
                                      • DKZA 2.0 TSI 190 KM

Dynamic czerwony
                                      Załączone pliki
                                      Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC

Komentarz

• sebkoch
                                        Ambiente
                                        • 2014
                                        • 231
                                        • Octavia III (5E3)
                                        • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

To jeszcze ja pokażę swój Dynamic. 8)

Ciekawostką są przednie listwy na progi w pakiecie (brak tylnych), Skoda nigdzie o tym chyba nie informuje...

Octavia 3 Liftback 1.8 TSI Elegance, Biel Candy + Amazing + Dynamic + Sport Look + 18" Turini Black + Sunset + Mode Selection etc... ---> Zobacz tutaj

Komentarz

• AdamB
                                          RS
                                          S_OCP Member
                                          • 2007
                                          • 8033
                                          • Octavia IV (NX3)
                                          • DKZA 2.0 TSI 190 KM

sebkoch, nawet sprzedawcy nie zawsze o tym wiedzą i dlatego mam z tyłu czarne z przodu z pakietu dynamic a do odsprzedania przednie czarne

Komentarz

• sebkoch
                                            Ambiente
                                            • 2014
                                            • 231
                                            • Octavia III (5E3)
                                            • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Bez sensu, że nakładki są tylko z przodu...
                                            Ja też mam do sprzedania przednie nakładki ale aluminiowe takie jak w dynamic.
                                            Octavia 3 Liftback 1.8 TSI Elegance, Biel Candy + Amazing + Dynamic + Sport Look + 18" Turini Black + Sunset + Mode Selection etc... ---> Zobacz tutaj

Komentarz

• Maicroft
                                              Moderator
                                              S_OCP MemberModeratorr
                                              • 2004
                                              • 25757
                                              • Audi

Szczerze to ta listwa z przodu jest o kant dupy... co z tego jak u gory jest prog osloniety, jak jego dolna czesc jest dalej odkryta.

Jakis sens te listwy moim zdaniem maja, gdy sa takie jak byly w O2. Inaczej, to dol trzeba i tak obkleic folia.
                                              Załączone pliki
                                              Spritmonitor.de

Komentarz

• sebkoch
                                                Ambiente
                                                • 2014
                                                • 231
                                                • Octavia III (5E3)
                                                • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Ta listwa to tylko ozdoba przecież. Bez przesady z tym zabezpieczaniem progów nie wożę w aucie ludzi niedowidzących i chodzących w galanach bez przerwy.

Na tych fotkach z O2 to przecież wygląda jak schody jakieś, jeszcze to drewno do białego auta... :P

Komentarz

• AdamB
                                                  RS
                                                  S_OCP Member
                                                  • 2007
                                                  • 8033
                                                  • Octavia IV (NX3)
                                                  • DKZA 2.0 TSI 190 KM

Zamieszczone przez Maicroft
                                                  Jakis sens te listwy moim zdaniem maja, gdy sa takie jak byly w O2. Inaczej, to dol trzeba i tak obkleic folia.
                                                  Tych drugich Skoda nie przewiduje więc tak jak piszesz folia do oklejania przeźroczysta załatwi sprawę.

Komentarz

• krzyzakp
                                                    L&K
                                                    • 2013
                                                    • 1016
                                                    • CUPA 2.0 TDI CR RS 184 KM

Popieram sebkoch - ktos mial problem z programi od wsiadania? Albo folia mu sie zniszczyla na wylot? Bo troche sztuka dla sztuki mi sie to wydaje.. Poki co jedyne zniszczenie na progu to byl ciut wytarty lakier, przez drzwi na styku..

Moja O3 RS

Komentarz

Pracuję...