Mój w przyszłym tygodniu powinien wejść na produkcję. Potem 2 tygodnie i odbiór w salonie. Taka informację powiedziała mi Pani w salonie. Oby.
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
-
No to robią liftbacki i RSki a w którym tygodniu planują 1.4 combi?algi
O3 Combi 1.4TSI Elegance + AMAZING + KESSY

Komentarz
-
O3 kombi elegance 1,4 tsi zamówiona koniec grudnia. Produkcja - nie potwierdzona przez fabrykę - to 16 tydzień roku
Komentarz
-
został mi miesiąc do produkcji RS-a sysysy.... chyba najdłuższy miesiąc w moim życiu. :evil:
Komentarz
-
Ja te 2 tygodnie do produkcji, tydzień produkcyjny i nawet te 2 tygodnie na dostarczenie wytrzymam..
Gorzej będzie jak się dowiem, że samochód już jest u deala i będę czekał na wszystkie sprawy związane z odbiorem samochodu
Komentarz
-
chomiczasty, nie zazdroszcze, bo wypada CI odbior w okolicy swiat
Choc o tyle dobrze ze tylko poniedzialek wolny, w sobote jeszcze beda pewnie pracowac...
Przezywalem to w Boze Narodzenie - czy sie uda przed, czy dopiero 2tygodnie pozniej, po nowym roku bedzie.. Skonczylo sie na 23 Grudnia
Odbierzesz, pojezdzisz chwilke i szybko zapomnisz o czekaniu
Komentarz
-
Już z Żoną wymyśliliśmy, że jak tylko odbierzemy Oleńkę to lecimy gdzie nas oczy poniosą, tam nocleg i wracamy
Orientujecie się, jak często i jak bardzo duże zdarzają się opóźnienia? Czy raczej ten termin zejścia z taśmy i 2 tygodni na transport jest utrzymywany?
Komentarz
-
Komentarz
-
-
ja to żoną od razu ochrzczę Rs-a a nie jakieś noclegi po motelach. :lol:Zamieszczone przez chomiczastyJuż z Żoną wymyśliliśmy, że jak tylko odbierzemy Oleńkę to lecimy gdzie nas oczy poniosą, tam nocleg i wracamy
Komentarz
-
Zona? A nie z zona?
Czyli ze bedziesz ja rozbijal o karoserie auta? :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Moja jutro ma być w Swarzędzu - normalnie napięcie niezdrowo rośnie.
Pewnie przyszły tydzień, to będzie "Ten" tydzień :diabelski_usmiech
Swoją drogą - od zamówienia do produkcji 24 dni - chyba rekord świata
Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
Komentarz
-
Takie noclegi najczęściej kończą się tym, że w jedną stronę jedziecie we dwoje, a wracacie już we trójkę :P :P :PZamieszczone przez chomiczastyJuż z Żoną wymyśliliśmy, że jak tylko odbierzemy Oleńkę to lecimy gdzie nas oczy poniosą, tam nocleg i wracamy
Komentarz
-
tu się nie zgodzę....Zamieszczone przez EnriquezSwoją drogą - od zamówienia do produkcji 24 dni - chyba rekord świata
Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Komentarz
-
Enriquez, nie dziwię się, że nie możesz się doczekać - miałem to samo równo rok temu. Co do terminu to rzeczywiście szybko, ale w historii były już takie przypadki, hehe ... :twisted:Zamieszczone przez kecajEnriquez napisał/a:
Swoją drogą - od zamówienia do produkcji 24 dni - chyba rekord świata
tu się nie zgodzę....
Komentarz
-
Enriquez, nie ma co się jarać, po tyg już brakuje mocy
Po chipie 2-3 tyg i znowu człek się przyzwyczaja i ma wrażenie , że to nie jedzie i silnik się zepsuł
RS Stage 2 335/450
Komentarz
-
a że tak zapytam: jak to jest z tym 0-100?? mierzył ktoś ile ma rzeczywiście s?
Komentarz
-
-
-
eeee z 4,5s, w końcu to Skoda :!: Pewnie ma "gifty" i w realu ze 297km najmarniej :szeroki_usmiechZamieszczone przez irekkZ 230KM zejdzie poniżej 6s... Skoda 8)Pozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
Enriquez, może się spotkamy - ja pewnie też na przyszły tydzień będę odbierał - jak Rafał się wyszkoli ma mi wysłać dokumenty - potem jeszcze rejestracja i ..... - "jeden bilet do łodzi poproszę" :szeroki_usmiechpozdrawiam - Darek
Komentarz
-
a powiedzcie jakie rabaty otrzymaliście w ostatnim czasie? porównując do ceny z konfiguratora w momencie zamawiania?
Komentarz
-
Zamieszczone przez pewuxTakie noclegi najczęściej kończą się tym, że w jedną stronę jedziecie we dwoje, a wracacie już we trójkę :P :P :PZamieszczone przez chomiczastyJuż z Żoną wymyśliliśmy, że jak tylko odbierzemy Oleńkę to lecimy gdzie nas oczy poniosą, tam nocleg i wracamy
Pierwszy samochód, pierwsze dziecko- dla mnie bomba!
Komentarz

Komentarz