Moja jutro ma być w Swarzędzu - normalnie napięcie niezdrowo rośnie.
Pewnie przyszły tydzień, to będzie "Ten" tydzień :diabelski_usmiech
Swoją drogą - od zamówienia do produkcji 24 dni - chyba rekord świata
Na placu A czy Ona nie powinna być dopiero dziś produkowana....? :shock:
Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Toś mnie pocieszył kecjan!
Ja dzisiaj dzwoniłem do salonu i Pani mi powiedziała, że auto zostało wyprodukowane 25.02.2015r. i czeka na transport do Polski. Czyli tak jak składałem zamówienie (9 tydzień). W 11 tygodniu powinna być już do odbioru. Oby.
Coś ściemniasz, pisałeś że jesteś w Łodzi po dokumenty ... nie dali Ci?
Moją chłopaki stwierdzili że sobie trzasną tydzień wcześniej, więc tak zrobili i zapakowali na pociąg. Produkcja trwała dokładnie 38 godzin. Jest już w Swarzędzu i czekam tylko aż obywatel Zimny ją przywiezie do swojej pieczary.
Edit: Doczytałem "Jestem w Łodzi" a napisane jest "Jest w Łodzi"...
Enriquez, ja nie jestem w Łodzi. czekam w jutro w robocie na dokumenty, które ma mi przywieść kurier. Do Łodzi pojadę po odbiór bryki. Dokładnie tak, chociaż już mnie zaczęło kręcić.... :diabelski_usmiech Normalnie dzisiaj nie mogłem się doczekać telefonu od Rafała
Na pewno TSI jeszcze ma opinie jako nowość i dopiero na 100 % zweryfikujemy je my - przebiegami swoich autek. A niestety - stare i sprawdzone bez turbo będą znikać i nic się na to nie poradzi. Nie będzie w końcu wyboru. A myślę, że dzisiaj każda nowa konstrukcja (nawet jak dzisiaj wszedłby do produkcji MPI) jest niestety naznaczona piętnem księgowych i cięcia kosztów. Tu jest pies pogrzebany.
Moja jutro ma być w Swarzędzu - normalnie napięcie niezdrowo rośnie.
Pewnie przyszły tydzień, to będzie "Ten" tydzień :diabelski_usmiech
Swoją drogą - od zamówienia do produkcji 24 dni - chyba rekord świata
A nie opłacało się poczekać na Octavia RS 230 ?
Diagnostyka komputerowa samochodów - Poznań i okolice
Enriquez, dyfuzor mozna dokupic w Milotec.de Jeden wczoraj trafil w rece Maola, pewnie lada dzien wrzuci foty przy przymiarce ktora robilismy, a moze nawet przyklei Cena w w/w sklepie 109€, spasowanie niezle jak na szybko przymierzaslimy wczoraj..
Moja kolejna OIII combi Elegance + dodatki zamówiona 16.01, produkowana będzie w przyszłym tygodniu. Jeszcze w marcu powinienem ją mieć. :szeroki_usmiech
Moja w końcu potwierdzona na 7 kwietnia jako gotowa do rejestracji. Jeszcze miesiąc. Z radości dorzuciłem kilka rzeczy do wyposażenia
Wyjdzie w sumie 3 miesiące czekania. Chyba na RS w kombi teraz najdłużej się czeka.
Komentarz