Zamieszczone przez pewux
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
jak sobie faktycznie dasz obciąć to jak najbardziej - na ostry dyżur :diabelski_usmiechpozdrawiam - Darek
-
ruwado ale to da się naprawićZamieszczone przez ruwadona ostry dyżur :diabelski_usmiech
ops: Pierwszy na świecie udany przeszczep penisa
ale tak serio mówiąc to już miałem zawracać i gonić tą lawetę aby fotki zrobić :twisted:
Komentarz
-
Zadzwoń do salonu sprzedawca powie Ci dokładnie gdzie jest twoje auto.Zamieszczone przez pewuxo widzisz :shock:Zamieszczone przez kecajPociągi do Polski wyjeżdżają co 2-3 dni...
Dziś wracając tą samą obwodnicą co rano znowu widziałem lawetę i dam se nie powiem co obciąć że widziałem tam moją O3 :!: :!: :!:
Czy to już jest znak że mam się udać z tym do lekarza :2kc
Komentarz
-
-
MrokJ, To jeszcze fotek nie zrobiles? ;D ja odbieram swoja po niedzieli i chyba caly dzien w niej spedze
Komentarz
-
No gdzie te fotki???Zamieszczone przez tommecki27MrokJ, To jeszcze fotek nie zrobiles? ;D ja odbieram swoja po niedzieli i chyba caly dzien w niej spedze
Komentarz
-
-
Mam info że moja już jest na placu w Poznaniu :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiechZamieszczone przez grzegorz_Zadzwoń do salonu sprzedawca powie Ci dokładnie gdzie jest twoje auto.Zamieszczone przez pewuxDziś wracając tą samą obwodnicą co rano znowu widziałem lawetę i dam se nie powiem co obciąć że widziałem tam moją O3 :!: :!: :!:
Czy to już jest znak że mam się udać z tym do lekarza :2kc
Ciekawe czy to ta co ją widziałem :?:
Komentarz
-
-
zamówienie 31 stycznia, produkcja 11 tydzień i dam se "coś" obciąć że widziałem ją na lawecie w drodze do Poznania w zeszły piątek
Komentarz
-
o! U mnie też produkcja 11 tydzień!
Ale czekaj, 11 tydzień się skończył... wczoraj? No to szybko wysyłają
Ej... A na tej lawecie widziałeś też niebieską z przyciemnianymi szybami?
Komentarz
-
Tak jak pisałem wcześniej ... Rano dwie lawety z przyczepami (na oko 10 aut per laweta) i około 17tej jeszcze jedna, na której było kilka O3. "Moja" jechała na górze jako druga, a przed nią (wydaje mi się) była biała. Co do niebieskiego to też coś mi mignęło... chyba w przyczepie. Żałuję, bo miałem zawrócić i fotkę zrobić ... :evil:
Komentarz
-
No dobra, to ja "cierpliwie" czekam na swoją
Gratulacje, szerokości i radości
[ Dodano: Pon 16 Mar, 15 13:59 ]
pewux, to niebieskie co Ci mignęło to chyba moje jednak
Dostałem maila, że samochód jest już w dyspozycji transportu do naszego salonu. Także niebawem się pojawi
Komentarz
-
-
No to moja powinna zjechać, bo też miałem 11 tydzień. Z tym że ja na spokojnie czekam, bo jeżdżę O3 z lutego 2014. Więc luz.
Komentarz
-
No to podwójnie żałuję że nie zrobiłem im fotek w transporcie, bo mało kto chyba ma takie zdjęcia :chytryZamieszczone przez chomiczastypewux, to niebieskie co Ci mignęło to chyba moje jednak
Komentarz
-
-
moja ma potwierdzoną produkcję czy że niby jest produkowana jak o diler powiedział. W przyszłym tygodniu powinna być już gotowa i czekać na transport do PL. Sysysy
Komentarz
-
Własnie odebrałem telefon z pytaniem na jaki adres wysłać dokumenty.
Rejestracja iiiii odbiór
Zachciało mi się 18stek.. gdyby nie to, to odebrałbym rakietę już w weekend, a tak to czekamy jeszcze na opony :/
Odbiór prawdopodobnie w środę
Zamówiona 4 II br. Produkcja 11 tydzień
Komentarz
-
U mnie cisza ...Zamieszczone przez chomiczastyOdbiór prawdopodobnie w środę
Komentarz
-
Ah widzisz, bo ja mam taką manierę (pewnie zawodową), że męczę ludzi do upadłego (aż dostanę odpowiedź, albo poprosi żebym się odpi...)
Komentarz
-
U mnie wczoraj informacja, że auto znajduje się w Poznaniu. Czekamy na transport do Białegostoku
Komentarz
-
-
Ja już odebrałe. Super wrażenia z jazdy
Komentarz
-
no dobra ... moja jest już od piątku w ASO.
Miałem ją odebrać dziś ale ... stwierdziłem że jutro będzie lepiej :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
Tyle musiałem na nią czekać (ona ... octavia ... kobieta :?: ) że ten jeden dzień to ona poczeka na mnie :terefere
Komentarz
nie załapała się
Komentarz