przepraszam 18 marzec produkcja
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
Enriquez, no dużo pomyka O3RS
dziś 'na mieście złapałem' O3RS i O3RS Combi
generalnie nie ma tygodnia bez O3RS na trasie...
a wcześniej O2FL RS jak rodzynkikliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Panowie, a jak wygląda u was kwestia umowy na dostarczenie auta? dealer zobowiązał się na piśmie do dotrzymania jakiegoś terminu? Jeśli tak to czy go przekroczył i czy wyraził chęć rekompensaty w przypadku za długiego oczekiwania? U mnie się opiera, twierdzi że dostałem już tak duży rabat że nie mogę liczyć na nic więcej poza dodatkową 4 letnią gwarancją (dla wcześniejszych posiadaczy skody).
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez antekPanowie, a jak wygląda u was kwestia umowy na dostarczenie auta?
Komentarz
-
-
pewux,
u mnie w umowie nie wpisali terminu bo powiedzieli że nie wiedza kiedy będzie i tyle.
Na początku się trochę upierałem żeby wpisali tam coś ale później uświadomiłem sobie że jak już wpiszą to będzie to taki termin żeby oni byli bezpieczni. Nic nie poradzisz na długie czasy oczekiwania to nie od dilera zależy.
[ Dodano: Wto 14 Kwi, 15 10:29 ]
Wczoraj odebrałem Rs-a
Wrażenia mega. Jest moc. :twisted:
Komentarz
-
-
Witam, jestem świeżo, po pierwszych wrażeniach z jazdy RSem. Przejechane ponad 1500km. I są one mega pozytywne. W moim egzemplarzu nie zauważyłem żadnych wad póki co. :twisted: Nie ma stuków, nic nie skrzypi (co czytałem w niektórych wpisach), a opon 18nastek nie ma się absolutnie co bać, jak również zawieszenia - komfort dla mnie nie ucierpiał wcale. Auto jest bardzo dobrze wyciszone, przy 150-160 km/h (dotarcie więc narazie tyle :twisted: ) jest bardzo cicho, prędkości nie czuć wcale. Bolero moim zdaniem jest wystarczające (jak również podstawowa obsługa telefonu) i bardzo dobre, a kolorowy maxi dot to podstawa. O przyspieszeniu i bananie nie trzeba pisać. Na razie tyle, z dłuższym okresem eksploatacji na pewno opinia będzie bardziej pomocna. Oby tak dalej. Pozdrawiam.157 KM, 346 Nm - seria
180KM, 400 Nm - po programie
O3 Combi RS TSI Manual
Komentarz
-
Komentarz