Zamieszczone przez Matsadddda
Jaki czas oczekiwania na odbiór po produkcji
Zwiń
X
-
A Ty nie jechałeś chyba czymś co "łeb urywa". Opisałem swoje jak najbardziej się da, obiektywne zdanie, bez trzymania się za jaja. Dziwi mnie więc Twój zakup, bo ja w życiu nie kupiłbym auta w którym tak się czuje. :wink:157 KM, 346 Nm - seria
180KM, 400 Nm - po programie
O3 Combi RS TSI Manual
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftNo niestety, ani O2 ani S2 to nie sa auta, ktore sa komfortowe pod zwgledem halasu przy predkosciach 160 w gore157 KM, 346 Nm - seria
O3 Combi RS TSI Manual
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftNo niestety, ani O2 ani S2 to nie sa auta, ktore sa komfortowe pod zwgledem halasu przy predkosciach 160 w goreZamieszczone przez EnriquezMiałeś na myśli O2 i O3.
S2 jest OK.
W S2 przy 180 jest ciszej niz w O3 przy 140, taka prawda
Zamieszczone przez chomiczastyto ja jakiś albo głuchy jestem, albo za głośno muzyki słucham bo w o3 przy 160/170 na niskim profilu zupełnie nie narzekam na hałas
Komentarz
-
-
Mnie najbardziej drażni szum powietrza w okolicy słupka przy szybie czołowej.
W S2 jest on osłonięty takim plastikiem, natomiast w O3 jest po prostu dziura między szybą a karoserią.
Chyba sobie przykleję jakąś taśmę i sprawdzę, czy to jest to. Jak się okaże, że to prawda to chyba to czymś wypełnię w przypływie desperacji.Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
-
Enriquez, moim zdaniem może to być coś z Twoim egzemplarzem, bo ja póki co, nic takiego nie zauważyłem, a jeżdżąc O2 wiem co to szum (dokładnie będę mógł się wypowiedzieć jak zaczną się prędkości powyżej 170.). A co do w/w postów, no tak każdy by chciał mieć auto usportowione i najlepiej komfortowe jak S klasa, żeby paliło jak diselek i było wyciszone jak rolls. Ja póki co jestem zaskoczony bardzo pozytywnie, bo spodziewałem się, że 18 i usportowione zawieszenie to może być dramat na naszych dziurach, a nic takiego nie zaobserwowałem.157 KM, 346 Nm - seria
O3 Combi RS TSI Manual
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Enriquezantek, a co tam ona ma, że tak długo czekałeś? Przecież to jakiś śmiech na sali.
A co ma? 1.4 TSI + Elegance + amazing + pakiet chrom + relingi srebrne + sunset + isofix przód + koło zapasowe + GSM głosowy + podgrzewane spryskiwacze + oświetlenie nóg + kolorowy maxidot... więcej nie pamiętam, najlepszy dodatek to i tak jest ksenon z amazinga :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
W marcu na RS Combi 8%, szalu nie ma, ale 10% na serwis i czesci. Plus taki, ze na miejscu i nie musze nigdzie jezdzic. Najlepiej zamawiac teraz, pozniej bedzie drozej - zmiana cennika.
Sporo tez zalezy od wyposazenia, skrzyni biegow itp.
Zima u danielcia bylo 10% na Liftback. Tylko planowana rodzina zmienila nieco potrzeby.
Komentarz
-
Komentarz